IRC ngupaya Direktur Program - Riset Pendidikan ing Konflik lan Krisis sing Jarak

Juragan: Komite Penyelamat Internasional
Jeneng pegawean: Direktur Program - Riset Pendhidhikan ing Konflik lan Krisis Jarak (ERICC)
Sektor: Riset & Pembangunan
Kategori Pakaryan: Tetep Term
Tipe Employment: Full-Time
Mbukak kanggo Ekspatriat: Ya
Lokasi: New York, NY HQ USA
Tenggat wektu aplikasi: Desember 31, 2019

Job Description

Kontingen Menang Tawaran Kanggo Kontrak DFID.

Nganti saiki, sawetara wong ngungsi saka omah amarga ana konflik lan krisis sing dawa. Rong milyar wong urip ing negara sing kena pengaruh kerapuhan, konflik lan kekerasan. Saka kira-kira 75 yuta bocah sing pendhidhikan kena konflik lan krisis sing dawa, meh setengah saka wong - 37 yuta - ora sekolah ing tingkat menengah dhasar lan ngisor. Pancen angel dilacak babagan sing sinau ing sekolah, nanging data sing nduwe nuduhake manawa dheweke sinau luwih sithik tinimbang sing bisa ditindakake amarga kualitas sekolahe sithik banget. Kanthi dawa rata-rata pamindhahan saiki suwene 17 taun, generasi bocah duwe risiko ora entuk pendhidhikan lan bathi jangka panjang. Sanajan akeh momentum lan tumindak internasional kanggo ngatasi krisis iki, ana kekurangan bukti kritis babagan 'apa sing cocog' kanggo pendhidhikan ing konteks kasebut kanggo njamin pendhidhikan sing berkualitas kanggo kabeh wong. Kurangna bukti nyebabake upaya global kanggo ngirim program pendhidhikan, utamane sing ana ing konflik lan krisis.

Penelitian Pendidikan ing Konflik lan Krisis Berpanjangan (ERICC) minangka program panaliten anyar kanggo Departemen Pembangunan Internasional (DFID) Inggris sajrone nem taun, kanggo nglancarake riset sing ketat lan sacara operasional babagan pendekatan sing paling efektif kanggo pangiriman pendidikan ing konflik lan konteks krisis sing dawa. Panaliten iki bakal ditindakake ing enem negara DFID (saiki: Suriah, Yordania, Libanon, Nigeria, Sudan Selatan lan Myanmar). Tujuan kontrak iki yaiku kanggo ngirim, lan nggedhekake bukti kanggo pendekatan sing paling efektif kanggo pangiriman pendidikan ing konflik lan konteks krisis sing dawa. Pengaruh program sing dikarepake yaiku kabijakan adhedhasar bukti sing kuwat lan nilai program dhuwit sing luwih apik sajrone konflik lan krisis sing dawa. Proyek kasebut bakal duwe papat komponen: (21) Riset babagan pendekatan paling efektif kanggo pangiriman pendhidhikan ing konflik lan krisis sing dawa; (1) Mesthekake pengaruh tingkat negara; (2) Mromosiaken paningkatan riset ing DFID lan komunitas internasional; lan (3) penguatan sistem ilmu.

Riset kasebut bakal fokus ing enem pitakon riset:

  • Kepiye cara nyisipake pendhidhikan ing program darurat wiwit wiwitan lan pindhah saka darurat menyang pemulihan lan panentu berkelanjutan, kalebu entuk keseimbangan antara nambah akses lan njamin kualitas?
  • Kepiye cara ngrancang lan ngetrapake program pendhidhikan sing bisa nggedhekake dhuwit?
  • Kepiye cara nglindhungi bocah lan menehi dhukungan psikososial supaya bocah bisa sinau?
  • Kepiye cara njaga tenaga kerja pengajaran sing efektif?
  • Kepiye cara nggayuh paling terpinggir, utamane bocah-bocah wadon lan penyandang cacat?
  • Kepiye carane ndhukung konflik lan krisis sing nyebabake populasi bisa nggabungake maneh menyang sistem pendhidhikan nalika krisis kasebut wis kliwat?

DFID nggolek konsorsium organisasi kanggo ngirim loro nganti telung komponen pertama program iki, lan Komite Penyelamat Internasional (IRC) nyiapake proposal kanggo proyek iki. Yen sukses, IRC bakal memimpin proyek kasebut, kerja sama karo konsorsium institusi riset lan pendidikan sing dihormati, kalebu NYU Global TIES for Children.

* Elingi sejatine deskripsi proyek iki bisa diganti adhedhasar ToR pungkasan saka DFID lan struktur keanggotaan, pamrentahan lan manajemen pungkasan sing diterangake ing proposal Konsorsium pungkasan saka IRC menyang DFID.

Tujuan Peran

Direktur Program (PD) bakal nyedhiyakake kepemimpinan sakabèhé saka konsorsium ERICC sing dipimpin IRC. PD bakal dadi manajer lan pimpinan prakarsa riset kompleks, multi-negara, multi-mitra. Direktur Program bakal tanggung jawab kanggo ngembangake lan njaga konsorsium riset global sing fungsine dhuwur lan mesthekake proyek kasebut dileksanakake kanthi standar sing dhuwur, sesuai karo peraturan DFID, kabijakan IRC, lan standar internasional riset pendidikan. Bekerjasama karo Direktur Riset (RD) lan pimpinan senior organisasi konsorsium, PD bakal netepake utawa nyaring target, target lan strategi proyek kanggo nggayuh tujuan kasebut; indikator kinerja utama, tonggak sejarah, anggaran lan rencana kerja. PD bakal njaga konsorsium lan kabeh anggota staf menyang target lan tujuan kasebut, ngenali alangan lan pambuat sukses lan ngrampungake masalah karo anggota konsorsium sing dibutuhake. Direktur Program bakal dadi link representasional utama karo staf DFID lan organisasi sing dadi komponen riset kaping papat ERICC. Kanthi kolaborasi karo Direktur Riset, dheweke bakal makili proyek kasebut kanggo para pemangku kepentingan internal lan eksternal - kalebu peneliti liyane, pejabat pamrentah, donor, media lan, lembaga kemanusiaan lan INGO, utamane ing level internasional.

 

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...