Ing memori pancing lonceng: pionir, pendidik keadilan sosial intersectional

pancing lonceng, penulis feminis diakoni lan ngrayakake, pendidik, aktivis, lan sarjana tilar donya Desember 15 ing umur 69. Dheweke ngenalaken lensa intersectional kanggo eksplorasi sistem daya lan dominasi, karo fokus tartamtu ing masalah lomba. , gender, lan oppression. pancingan uga digawe kontribusi pinunjul kanggo lapangan tentrem lan pendidikan kaadilan sosial, nulis sawetara buku lan esai ing daya lan alam pedagogies transformative kanggo nerak oppressions.

lonceng pancingan: kuotasi ing pendidikan

Ing memori dheweke, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai nggawe sawetara kuotasi sing paling inspiratif sing ana gandhengane karo pendhidhikan.  Sampeyan bisa nemokake koleksi saiki ing kene. Yen sampeyan duwe kutipan khusus sing menehi inspirasi, sampeyan pengin ditambahake menyang koleksi kasebut, mangga kirim ing kene.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top