Ing Pacelathon karo Betty Reardon | Sesi 1 || Seksisme lan Militarisme

"In Conversation with Betty Reardon" minangka proyek saka Sansristi, ing Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan Prajnya. Kabeh obrolan ing seri iki direkam ing Agustus 2020.

Ing video iki, sing kaping pisanan saka 6 seri kasebut, Betty Reardon madhangi hubungan integral antarane seksisme lan militerisme, lan njelajah manifestasi moderne. Dheweke uga mbukak hubungan antarane patriarki lan sistem penindasan, lan tantangan kanggo ngowahi institusi sosial, politik lan budaya sing dibentuk dening kekerasan struktural seksisme.

Klik ing kene kanggo ndeleng seri lengkap ing youtube.

Enquiries Pandhuan

Pitakon ing ngisor iki diajokake kanggo ndhukung penyelidikan luwih lanjut babagan dilema sexisme lan militerisme. Disaranake nggunakake pitakon kasebut bebarengan karo video lan sumber daya kanggo sinau luwih lanjut sing disaranake ing ngisor iki.

  • Betty Reardon negesake manawa seksisme lan militerisme gegandhengan karo tangan: sampeyan ora bisa ngilangi siji tanpa ngilangi sing liyane. Apa hubungane antarane seksisme, militerisme lan patriarki?
  • Ngenali lan ngrembug babagan manifestasi lokal lan dampak seksisme lan militerisme lokal. Kepiye hubungan patriarki karo sistem penindasan?
  • Napa perspektif jender penting banget kanggo ngupayakake perdamaian sing positif lan berkelanjutan? Apa sawetara kemungkinan kanggo nggabungake perspektif gender menyang wacana lan kabijakan keamanan, proses perdamaian, lan upaya perdamaian?

Sumber kanggo Sinau Luwih Luwih

Babagan Betty Reardon

Betty A. Reardon minangka pamimpin sing kondhang ing bidang pendidikan perdamaian lan hak asasi manungsa; karya perintisipun sampun damel dhasar kanggé integrasi lintas-disiplin anyar pendidikan perdamaian lan hak asasi internasional saking perspektif global ingkang sadar jender.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top