Ilan Gur-Ze'ev lan Pendhidhikan: Pedagogi Transformasi lan Perdamaian

Pedagogi Transformasi lan Perdamaian, Edhisi 1

Ilan Gur-Ze'ev lan Pendhidhikan: Pedagogi Transformasi lan Perdamaian kanthi kritis nganalisa lan ngenalake ide-ide utama Ilan Gur-Ze'ev, nggambarake terus-terusan teoritis lan praktis ing bidang pendidikan. Buku iki nawakake diskusi kritis sing bisa diakses tingkat luwih dhuwur babagan pamikiran Ilan Gur-Ze'ev kanthi fokus jembar lan kontemporer.

Buku kasebut fokus ing proyek 'counter-pedagogi' Gur-Ze'ev, sing narik kawigaten lan upaya nggawe alternatif pendidikan lan non-dogmatis. Pandhangan Gur Ze'ev nglawan 'pedagogi kritis' lan 'neoliberalisme', amarga nalika mantan pendukung entuk utopia sing ora ana penindasan, sing terakhir mbela ide sing 'kepengin lan kepinginan' kudu wareg liwat proses 'marketisation'. Buku iki ngelingake konsep 'kontra-pendhidhikan' lan 'pendhidhikan diaspor' Gur-Ze'ev sing ngupayakake nggoleki kasunyatan sajrone urip saben dinane, tinimbang nggayuh tujuan utopia, utawa tanah sing dijanjekake.

Monograf unik lan paling anyar iki bakal narik minat para peneliti, akademisi, lan siswa pascasarjana ing bidang filsafat pendidikan, teori pendhidhikan, pendhidhikan perdamaian, pendhidhikan Yahudi, neoliberalisme, lan sosiologi pendhidhikan.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...