Pendidikan Hak Asasi Manungsa & Pembebasan Ireng

(Dipunbabar saking: Jurnal Internasional Pendidikan Hak Asasi Manungsa. 2021)

Diedit dening Monisha Bajaj, Susan Roberta Katz & Lyn-Tise Jones

The Jurnal Internasional Pendidikan Hak Asasi Manungsa minangka jurnal online independen, buta kaping pindho, ditinjau rekanan, akses terbuka, khusus kanggo pamriksan teori, filsafat, riset, lan praxis sing utama ing bidang pendhidhikan hak asasi manungsa. Jurnal iki ngupayakake dadi lokasi pusat pamikiran kritis ing lapangan amarga terus berkembang.

Jeksa Agung bisa ngetokake khusus saka Jurnal Internasional Pendidikan Hak Asasi Manungsa Volume 5 saiki kasedhiya.

Artikel Asli:

Cathetan saka lapangan / Komentar Komunitas adhedhasar:

Ulasan Buku:

Kanggo maca luwih lengkap babagan IJHRE, kalebu anggota dewan editorial, bukak: https://repository.usfca.edu/ijhre /

Pitakon babagan jurnal kasebut bisa ditujokake [email dilindhungi]

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...