Basma Hajir & Kevin Kester babagan peran Pendhidhikan Perdamaian Kritik

"Pendhidhikan perdamaian kritis (CPE) ngupayakake ngganggu hubungan kekuwatan asimetris lan mbongkar oyot politik, ekonomi, sosial lan sejarah."

-Basma Hajir & Kevin Kester (2020)

Sinau luwih lengkap babagan lan nuduhake kutipan iki kanthi ngunjungi Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai Kutipan & Meme Pendhidhikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Direktori bibliografi minangka koleksi kuotasi perspektif anotasi babagan teori, praktik, kabijakan, lan pedagogi ing pendidikan perdamaian. Saben entri kutipan / bibliografi diiringi meme seni sing didhukung supaya diunduh lan disebar liwat media sosial.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top