Goleki Kabeh !!! 4 prekara sing gampang ditindakake saiki.

Saben warga negara Afghanistan sing duwe risiko - wanita, pria, bocah, wong tuwa, sing ora duwe cacat - duwe hak ngaku suaka. Kita kudu ngeterake kabeh. Evakuasi lengkap lan lengkap minangka prilaku moral lan praktis. Ing ngisor iki ana 4 tumindak sing gampang ditindakake saben wong kanggo ndhukung gaweyan iki.

Waca panjaluk anyar kanggo aksi masyarakat sipil ing Afghanistan ing kene.

Goleki Kabeh !!!!

Nalika ndeleng kekacoan sing bisa nyebabake mematikan ing bandara Kabul, nyoba kanggo nglokro, kita golek cara kanggo tumindak kanggo ngatasi kahanan sing nggegirisi iki, muni swara kanggo njaluk evakuasi aman kanggo kabeh wong sing ana bebaya fana.

Ing ngisor iki ana 4 prekara sing bisa ditindakake saiki kanggo nambah swara lan nelpon wong liya kanggo nambah swarane:

  1. Download lan isi template huruf ing ngisor iki (isi negara lan jeneng sampeyan).
  2. Goleki jeneng lan alamat email saka Duta Besar negara sampeyan menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa, lan kirim email surat salinan sing wis diisi.
  3. Goleki jeneng lan alamat email saka Menteri / Sekretaris Luar Negeri, lan kirim email surat sing wis diisi.
  4. Kirim pesen iki menyang akeh wong sing bisa uga peduli lan tumindak. Kirim nganggo bentuk media apa wae sing biasa digunakake.

Matur nuwun wis ngunggahake swara kanthi tumindak solidaritas lan tanggung jawab komunitas global.

- Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian (8/22/2021)

Cithakan Layang

download versi template MS Word (utawa nyalin lan nempelake teks ing ngisor iki) 

Goleki Kabeh !!!

Saben warga negara Afghanistan beresiko - wanita, pria, bocah, umur, sing ora duwe cacat - duwe hak ngaku suaka.  Pinuji yen AS ndhaptar maskapai penerbangan komersial kanggo nggawa wong-wong saka situs evakuasi saiki menyang titik pamukiman. Nanging, ewu maneh sing isih ana ing njaba bandara lan ing saindenging negara amarga wedi nyawane. Komunitas internasional - khusus Amerika Serikat lan negara-negara NATO - duwe tanggung jawab supaya bisa urip. Masa depan negara kasebut bisa uga nylametake nyawane wong-wong sing mbesuk bisa bali kanggo mbangun negara sing dheweke makarya kanthi tenanan.st komunitas internasional abad. Kita kudu ngeterake kabeh. Evakuasi lengkap lan lengkap minangka prilaku moral lan praktis.

Minangka warga negara [negara sampeyan], Aku njaluk pamrentah supaya bisa kerja kanthi mandhiri, karo negara liya lan liwat PBB kanggo ngevakuasi kabeh sing pengin lunga saka Afghanistan. Kita njaluk jaminan yen:

  • Bandara Kabul bakal tetep mbukak nganti evakuasi rampung;
  • Koridor sing aman lan transportasi menyang bandara bakal disiyapake;
  • Watesan kasebut bakal dibukak kanggo ngidini metu saka negara liya menyang negara liya lan kasedhiya transportasi sing aman;
  • Yen kabeh negara sing wewatesan, negara sing saiki dadi situs evakuasi lan negara liya sing bisa ditrapake penerbangan, disambut lan menehi perawatan sementara kanggo para pengungsi;
  • "Kertas" visa sing disederhanakake kanggo darurat, lan pusat dokumentasi kanggo tujuan iki disiyapake ing bandara lan ing situs wates sing bisa ditindakake.

Kanthi hormat,

[Jenengmu]

 

 

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...