Universitas Georgtown nggolek Asisten Profesor Pengajaran Pendidikan - Program Pendidikan, Enquiry lan Kehakiman

Asisten Profesor Pengajaran Pendidikan - Program Pendidikan, Inquiry lan Justice & Capitol Applied Learning Lab

Universitas Georgetown: Kampus Utama: Georgetown College: Program Pendidikan, Enquiry, lan Kehakiman

Lokasi: Washington, DC
Tanggal Bukak: Sep 19, 2021

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Description

Program ing Pendidikan, Enquiry and Justice (EDIJ) lan Lab Learning Applied Capitol (CALL) ing Universitas Georgetown ngundang aplikasi kanggo posisi Asisten Profesor Pengajar non-jabatan (jangka 3 taun, kemungkinan bisa dianyari) diwiwiti wulan Agustus 2022 .

Posisi fakultas non-tenure line (NTL) kanggo EDIJ lan CALL Program bakal mulang jangka telung taun kanggo mulang 2/2 ing taun kapisan, lan 3/3 mbukak rong taun suwene. Ing taun pisanan, NTL uga bakal nggawe pipa antarane EDIJ lan CALL lan nggawe jalur sing fokus ing pendhidhikan ing Program Dampak Sosial CALL, kanthi program EDIJ / CALL sajrone rong taun kepungkur.

Program Pendidikan, Inquiry and Justice (EDIJ) minangka program interdisipliner sing fokus ing hubungane pendidikan lan keadilan sosial. Program kasebut nyengkuyung sinau babagan pendhidhikan kanggo ngupayakake kesetaraan sajrone tradhisi seni liberal; model lan nggabungake pedagogi aktif, aktif; lan nggampangake kesempatan adhedhasar komunitas sing sugih ing lingkungan preK-12 kanggo siswa sarjana. EDIJ ngembangake kemampuan siswa kanggo kritis mriksa prapatan pendidikan lan masarakat lan ngubungake siswa karo komunitas DC lokal lan wacana publik sing luwih jembar babagan kesetaraan lan pendhidhikan. Ing EDIJ, para siswa mriksa konteks sosial sejarah, kontemporer, kabijakan, riset, lan praktik pendhidhikan ing AS.

Laboratorium Pembelajaran Terapan Capitol (CALL) minangka pengalaman sinau kurasi kanggo siswa sarjana Georgetown sing nggabungake pembelajaran kurikuler, ko-kurikuler, lan pengalaman. Dumunung ing kampus DC kutha Georgetown, CALL nggawe dalan transformatif kanggo siswa sinau, urip, lan magang mlebu komunitas Washington, DC, sing luwih jembar.

Kita nggolek calon sing karyane mbahas ekuitas pendhidhikan kanggo bocah lan nom-noman sing dipinggirake ing prapatan ras / etnis, kelas sosial, budaya, lan keragaman linguistik.

Calon sing duwe minat ing pendhidhikan kutha, sinau kanthi komunitas, riset pendhidhikan terapan, lan / utawa sinau pengalaman disaranake dilamar.

Sarat:

  • Ph.D. ing pendhidhikan utawa lapangan sing gegandhengan nalika janjian
  • Nduduhake komitmen kanggo pendhidhikan kutha
  • Keahlian ing metode riset pendhidhikan
  • Pengalaman bermitra karo sekolah, advokasi, nirlaba lan / utawa organisasi kabijakan
  • Pengalaman mulang sadurunge preK-12 luwih disenengi
  • Kemampuan kanggo kerja bareng karo mahasiswa, staf, fakultas, kepemimpinan lan mitra eksternal saka macem-macem latar belakang

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...