Georg Arnhold Fellow Senior for Education for Sustainable Peace: Nelpon aplikasi

(Foto: liwat GEI)

(Dipunbabar saking: Institut Georg Eckert.)

Nelpon APLIKASI 2022

Kunjungi situs web resmi Fellow Senior Georg Arnhold

The Institut Riset Buku Teks Internasional Georg Eckert, Anggota Asosiasi Leibniz (GEI) seneng ngumumake Call for Applications for a 2022 Georg Arnhold Fellow Senior for Education for Sustainable Peace. Pengangkatan kasebut, kanggo beasiswa kasebut kalebu tetep riset nganti nem wulan ing GEI, nawakake sarjana lan praktisi berpengalaman ing bidang pendhidhikan perdamaian kesempatan kanggo nindakake karya ing bidang pendhidhikan kanggo perdamaian berkelanjutan, luwih becik kanthi fokus ing media pendidikan lan masyarakat transformasi, lan kanggo ngrembug babagan proyek lan temuane karo sarjana lan praktisi liyane ing Konferensi Musim Panas internasional Program Georgia Arnhold tahunan.

Persahabatan kasebut bertujuan kanggo ningkatake pendhidhikan kanggo perdamaian berkelanjutan kanthi fokus tartamtu ing media pendhidhikan lan kurikulum ing tingkat sekolah menengah ing pasca konflik utawa masarakat transisi. Tujuan utamane yaiku ngatasi kesenjangan antara teori lan praktik, kanggo ningkatake pertukaran ilmiah internasional uga kanggo nerjemahake temuan riset dadi rekomendasi praktis kanggo wong-wong sing aktif ing resolusi konflik, saengga menehi kontribusi kanggo pambangunan kapasitas masarakat sipil. Output saka karya sing duwe beasiswa kasebut luwih becik yaiku makalah kebijakan, materi pendhidhikan, makalah riset, utawa publikasi sing luwih gedhe.

FELITSHIP KANGGO ENGKE

  • Biaya saben wulan nganti 3,300 EUR kanggo wektu bebrayan nganti nem wulan, kanggo nyakup wektu nginep maneh (paling ora 3 nganti nem wulan) ing Institut Georg Eckert ing Braunschweig, Jerman
  • Bali ongkos pesawat ekonomi menyang Jerman
  • Dhukungan administratif diwenehake dening koordinator program (kalebu nyunting basa Inggris publikasi sing diterbitake sajrone, lan minangka asil saka, beasiswa).

nduweni hak

Sarjana sing misuwur saka ilmu humaniora, ilmu politik lan sosial, ilmu pendidikan utawa hukum sing nyekel Ph.D. lan duwe ilmu basa Inggris sing bisa ditrapake. Pelamar kudu nduwe prestasi akademik utawa profesional sing luar biasa ing bidhang lan saenipun nggabungake keunggulan ilmiah lan kontak karo praktik langsung lan karya dhasar.

Individu sing duwe pengalaman internasional tingkat ekstensif ing pamrentah utawa organisasi non-pemerintah utawa ing organisasi internasional, sing duwe ilmu basa Inggris uga ditrapake. Institut Georg Eckert uga bakal nimbang aplikasi saka praktisi sing ora duwe Ph.D. nanging sing duwe paling ora limang taun pengalaman profesional sing luwih maju ing bidang pendhidhikan perdamaian lan sing bisa nduduhake manawa pakaryan lan / utawa proyek risete menehi pengaruh luar biasa ing bidang pendhidhikan perdamaian.

Kewajiban Panyekel Felo

  • Fellow Senior Georg Arnhold bakal nindakake tugas ing bidang pendhidhikan kanggo perdamaian berkelanjutan, luwih becik kanthi fokus ing media pendhidhikan, pangembangan kurikulum lan komunitas transformasi.
  • Pemegang Fellowship kudu ngrembug babagan temuan proyek karo sarjana lan praktisi liyane ing Konferensi Musim Panas internasional Program Georg Arnhold tahunan.
  • Fellowship mbutuhake nginep maneh (paling ora telung nganti nem wulan) ing lembaga Georg Eckert ing Braunschweig, Jerman.
  • Fellow Senior Georg Arnhold bakal menehi presentasi babagan proyek kasebut ing ceramah umum ing Georg Eckert Institute.
  • Temuan / asile proyek rekan kasebut bakal diterbitake paling ora setaun sawise mungkasi Fellowship.
  • Calon tanggung jawab kanggo entuk paspor lan visa apa wae sing dibutuhake uga kanggo ngatur asuransi kesehatan dhewe sajrone Jerman.

DOKUMEN APLIKASI

Aplikasi kudu kalebu:

SURAT PANUTUP

Surat panutup kudu menehi bukti kualitas beasiswa lan keahlian calon; pengalaman calon dhuwur sing digunakake ing pamrentah utawa organisasi non-pamrentah utawa ing organisasi internasional (maks. 2 kaca).

Ing aplikasi sampeyan, sampeyan uga kudu mangsuli pitakon apa pinemu Fellowship kanggo pengembangan profesional sampeyan lan kanthi cara bisa nggayuh kerja sampeyan. Kajaba iku, kita uga pengin ngrungokake apa sing dienggo para kanca ing GEI bisa menehi kontribusi kanggo karya lembaga lan Program Georg Arnhold.

DESKRIPSI PANLITEN- / PROYEK BUKU

Dokumen aplikasi luwih becik ngemot katrangan babagan proyek (riset) utawa buku sing pengin dienggo calon. Calon kudu jelas nyebutake tujuan proyek / riset, njelasake metodologi lan nggambarake pinunjulane kanggo bidang pendhidhikan kanggo perdamaian berkelanjutan uga asil proyek sing dituju. Dhèskripsi proyek luwih becik ngemot jadwal kasar sajrone sesambungan riset uga strategi penyebaran rinci kanggo asil (maks. 5 kaca).

SAMPEL CV LAN NULIS

Calon uga kudu ngirim vitae kurikulum lengkap, kalebu dhaptar publikasi. Yen mayoritas publikasi ora nganggo basa Inggris, calon kudu menehi terjemahan judhul. Dokumen aplikasi luwih becik ngemot conto panulis ilmiah para pelamar saiki; iki bisa dadi bab buku utawa artikel (maksimal 2 conto ora luwih saka 25 kaca).

Praktisi, sing bisa uga ora duwe dhaptar terbitan akademik, bisa ngirim dhaptar laporan proyek / program utawa materi pendhidhikan sing diprodhuksi utawa wis dadi bagean / ngawasi. Dhaptar kasebut kudu nyritakake peran calon ing proyek / program kasebut uga menehi kontribusi tumrap produksi publikasi / materi. Dokumen aplikasi luwih becik ngemot conto karya pelamar saiki; iki bisa uga laporan proyek / program utawa garis besar proyek sing sadurunge ditindakake (maksimal 2 conto ora luwih saka 25 kaca).

Formulir Aplikasi APLIKASI

Kanggo ngrampungake aplikasi sampeyan, dokumen bakal ditambah karo sing wis rampung wangun aplikasi. Formulir kasebut kudu diisi, dicithak lan ditandatangani sadurunge dikirim minangka dokumen PDF sing dipindai.

PANUTUP DOKUMEN APLIKASI

Kabeh dokumen kudu diajukake ing format PDF, minangka file siji, sing ora ngluwihi 9 MB. Aplikasi kasebut ora kudu diajukake minangka zip-file utawa liwat fileerver. Kiriman kudu digawe kanthi elektronik.

Jeneng file kudu "Georg Arnhold Senior Fellow 2022 - NAMA ANDA".

Kirimake aplikasi menyang [email dilindhungi], nggunakake baris subyek "Georg Arnhold Senior Fellow 2022 - NAMA ANDA".

APLIKASI DEADLINE

Tenggat wektu aplikasi kanggo beasiswa 2022 yaiku tanggal 31 Januari 2021. Calon sing sukses bisa miwiti tetunggalane ing wulan Januari 2022 paling awal.

PROSES APLIKASI lan KRITERIA PILIHAN

Proses aplikasi kalebu telung langkah:

  • Review aplikasi saka panitia GEI saka Eckert Institute
  • Evaluasi aplikasi saka calon sing disenengi dening ahli ing bidang pendidikan perdamaian
  • Pilihan pungkasan dening dewan penasihat akademik program.

Kriteria utama panitia sing bakal nggawe keputusan yaiku reputasi akademik para kandidat, pengalaman minangka praktisi lan kualitas proyek sing diramalake kanggo beasiswa Program Georg Arnhold. Kanggo entuk ide sing jelas babagan kemampuan para kandidat kanggo nyebarake, komunikasi lan entuk target proyek kasebut, panitia pemilihan bakal ngundang sawetara calon kanggo melu wawancara online ing rapat dewan tahunan, sing bakal ditindakake ing pungkasan musim semi 2021. Ing rapat iki, calon sing sukses bakal dipilih.

Elinga, yen proses pemilihan kudu pirang-pirang wulan. Kabeh pelamar bakal dilaporake babagan asil kasebut ing pungkasan paruh pertama taun 2021.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...