Logo GCPE: Panggunaan Anggota

Minangka anggota GCPE (individu utawa organisasi), sampeyan bisa nggunakake logo anggota GCPE kanggo nunjukake yen sampeyan utawa organisasi sampeyan minangka bagean saka gerakan GCPE. Logo kasebut bisa digunakake ing materi sing diadhepi umum, sanajan GCPE minangka organisasi ora langsung melu. Contone: ing situs web sampeyan, ing tandha email, ing kertu bisnis, lan ing poster acara.

Panggunaan logo sampeyan mbantu nggawe visibilitas kanggo Kampanye lan nuduhake komitmen sampeyan marang visi lan tujuane. 

Anggota Individu

Download logo anggota individu ing PNG lan EPS kene (file ZIP).

Anggota Koalisi Organisasi

Download logo anggota koalisi (organisasi / institusi) ing PNG lan EPS ing kene (ZIP).

Aja beda-beda saka logo ing ndhuwur tanpa ijin. Kanggo format liyane, utawa kanggo logo GCPE umum, hubungi.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top