Fellowship Peace Rotary sing dibiayai kanthi lengkap: MA utawa sertifikat Studi Perdamaian lan Pembangunan

Rotary Peace Fellowship sing dibiayai kanthi lengkap, sing nyakup biaya kuliah lan biaya urip, nambah kapasitas pimpinan sing ana kanggo nyegah lan ngrampungake konflik kanthi menehi pelatihan akademik, pengalaman lapangan, lan jaringan profesional.

Nganti 130 beasiswa dipilih saben taun kanthi proses kompetitif global adhedhasar prestasi pribadi, akademik, lan profesional. Fellows entuk gelar master utawa sertifikat studi perdamaian lan pembangunan ing salah siji saka pitung Pusat Perdamaian Rotary, sing dununge ing universitas terkemuka ing saindenging jagad.

Luwih saka 1,400 alumni program makarya ing luwih saka 115 negara minangka pimpinan pamrentah nasional, organisasi nongovernmental, pendhidhikan lan riset, penegak ukum, lan organisasi internasional kayata PBB.

Sinau Liyane lan Aplikasi Dina iki!

Gelar master

  • Program 15-24 wulan, sinau kelas-klompok cilik, ing lapangan sing ana gandhengane karo perdamaian lan pembangunan
  • Ditujukan kanggo pimpinan nalika miwiti karir
  • 50 beasiswa sing dipilih saben taun kanggo sinau ing salah siji saka limang Pusat Perdamaian Rotary ing universitas mitra, sing nawakake kurikulum interdisipliner kanthi piwulang sing diwartakake riset.
  • Pengalaman sinau lapangan 2-3 wulan kanggo ngembangake katrampilan praktis
  • Fellows nyambung karo kohort internasional beasiswa, pimpinan pamikiran, lan jaringan global Rotarians

Sertifikat pengembangan profesional

  • Program taunan kanggo para profesional sing makarya sing nyawiji babagan pembelajaran online, kelas pribadi, lan proyek independen, adhedhasar Rotary Peace Center ing Thailand utawa Uganda
  • Dituju kanggo pimpinan pangowahan sosial kanthi pengalaman akeh sing makarya ing lapangan sing gegandhengan karo perdamaian
  • 80 beasiswa dipilih saben taun kanggo entuk diploma utawa sertifikat pascasarjana ing bidang perdamaian lan pembangunan
  • Program interdisipliner kalebu kursus pambuka online rong minggu, kursus kursus ing situs 10 minggu kanthi studi lapangan, wektu sangang wulan sajrone rekan ngleksanakake inisiatif pangowahan sosial (kanthi sesi online interaktif), lan seminar capstone ing situs
    Kelayakan: Ikut kuis kelayakan.

Calon sing layak kudu:

  • Nduwe pengalaman kerja sing gegandhengan telung taun kanggo program master (limang taun kanggo program Adipati)
  • Duwe pengalaman kerja sing gegandhengan limang taun kanggo program sertifikat lan bisa nerangake kepiye rencana promosi perdamaian sejajar karo misi Rotary (Calon kanggo Universitas Makerere mesthine saka Afrika, kerja ing Afrika, utawa kerja bareng karo komunitas utawa inisiatif Afrika ing njaba bawana.)
  • Sinau ing basa Inggris
  • Nduwe gelar sarjana
  • Nduduhake katrampilan kepemimpinan
  • Nduwe komitmen sing kuat kanggo pangerten lintas budaya lan perdamaian

Aplikasi kanggo istilah akademik 2022-23 kudu diajukake dening 15 Mei 2021. Tulung nulis kanggo [email dilindhungi] karo pitakon.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...