Kursus Sampel Resolusi Perdamaian Online Gratis

Sekolah kanggo Analisis lan Resolusi Konflik, Universitas George Mason

Wiwit tanggal 20 April, Sekolah kanggo Analisis lan Resolusi Konflik (S-CAR) bakal nawakake kursus sampel online online suwene GRATIS kanggo bidang studi sing paling populer.

Apa sampeyan kepengin ndhaptar utawa mung kepincut karo topik sing ana ing ngisor iki, kursus iki nyedhiyakake pengalaman pendidikan S-CAR sing apik, fakultas sing luar biasa, lan sumber daya online sing kasedhiya kanggo para siswa.

Kursus conto sing ditawakake:

  • Dhasar Resolusi Konflik
  • Resolusi Konflik lintas budaya
  • Perdamaian lan Keamanan Internasional
  • Kelompok Etnik lan Agama ing Konflik
  • Terorisme lan Media
  • Pandemi, Konflik, & Seni

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...