Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Dialog Virtual - Wektu Kanggo Mbayangake & Mbayangake maneh: Nggawe Masa Depan sing luwih Apik Saiki!

16 April 2020 @ 2:00 - 3: 30 pm EDT

Pusat Perdamaian, Pembelajaran lan Dialog Ikeda seneng ngumumake Dialog Virtual EVER PERTAMA:

Wayahe Nggambarake & Mbayangake maneh: Nggawe Masa Depan sing Luwih Apik Saiki!

Kanggo nanggepi wektu sing tantangan lan durung mesthi ing sejarah kita, Pusat Ikeda ngundang papat profesional enom sing berbasis ing Boston kanggo nuntun diskusi panel babagan pangarep-arep lan transformasi. Diskusi panel bakal diterusake klompok diskusi lan refleksi.
Mangga gabung karo obrolan babagan cara nggunakake wektu iki minangka kesempatan kanggo mbayangake masa depan sing luwih apik!

Panjadwal

Pusat Perdamaian, Pembelajaran lan Dialog Ikeda
telpon:
+ 1 (617) 491-1090
email:
adminassist@ikedacenter.org
Deleng Situs Web Panjadwal

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top