Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Konferensi Perdamaian Global Katelu - Nguatake Komunitas Peacebuilding Kita

3 Maret 2023 @ 8:00 esuk - 5: 00 pm GMT

Seri Acara Seri Acara (Deleng Kabeh)

24 JAM PEACE TALKS, BENGKEL BERBASIS KETERAMPILAN LAN JARINGAN

Apa sampeyan peduli banget karo komunitas sampeyan lan golek ide kanggo nggawe owah-owahan positif?

Gabung karo kita ing 4 Maret 2023 kanggo Konferensi Perdamaian Global online 24 jam kaping telu: konvergensi sing nyenengake, interaktif saka para panyengkuyung, pambangunan perdamaian lan wong-wong saben dina sing mbangun perdamaian ing lingkungan pengaruhe.

Tema konferensi taun iki yaiku "Nguatake Komunitas Damai Kita". Tema iki minangka extension saka kepinginan kanggo nyambungake planet kita karo kekuwatan rakyat, menyang eksistensi sing tentrem lan adil kanggo kabeh. Konferensi 24-jam taun iki nduweni program ing papat wilayah geografis global, kanthi pleno lan sesi mbangun katrampilan, nyakup kabeh zona wektu ing ndonya lan ngidini sapa wae, ing ngendi wae, bisa melu.

Inisiatif sing dipimpin sukarelawan saka Rotary Peace Fellows lan anggota liyane saka ekosistem perdamaian Rotary sing luwih jembar adhedhasar premis manawa saben wong duwe kekuwatan kanggo ngganti jagad iki. Kita kerja ing masyarakat sipil, akademisi, lan pamaréntahan. Kita kerja ing resolusi konflik, pembangunan lestari, lan bisnis. Kita minangka pangripta pangowahan ing komunitas kita ing endi wae ing saindenging jagad, lan duwe semangat kanggo ngowahi konflik dadi tuwuh lan potensial.​

Konferensi Perdamaian Global 24 jam iki dudu konferensi akademik utawa kesempatan jaringan bisnis sing khas. Nilai kita ana ing dialog lan kolaborasi, mula kabeh wong - sampeyan kalebu - duwe peran kanggo nggawe konferensi kita dadi migunani.

Acara kasebut bakal kalebu:

  • Pembangun perdamaian lokal saka sak ndonya
  • Sesi interaktif ing kabeh zona wektu
  • Kesempatan sing cukup kanggo latihan lan jaringan

Ayo, lan dadi bagéan saka mbentuk konferensi iki! Ndaftar kanggo nampa nganyari biasa babagan konferensi.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top