Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Konferensi Tahunan PJSA & WIPCS: HEALTH, EQUITY, lan PEACEBUILDING

Oktober 7 - Oktober 10

Nggawe Komunitas Sehat lan Klebu

Konferensi taunan saka Asosiasi Studi Perdamaian lan Keadilan (PJSA)Institut Wisconsin kanggo Studi Perdamaian lan Konflik (WIPCS).

Hosted dening: Program Peacebuilding lan Universitas Perawat ing Universitas Wisconsin - Milwaukee

7-10 OKTOBER, 2021

Milwaukee, Wisconsin, AS

 Tenggat Waktu Pengajuan Proposal: Muga 01, 2021
Draf Jadwal Dirilis: Juni 4, 2021
Registrasi Manuk Awal: Juli 15, 2021

Tema konferensi PJSA / WIPCS taun iki nawakake kesempatan kanggo njelajah prapatan kesehatan, keadilan, keadilan, lan perdamaian. Akar saka cacat kesehatan mbentang maneh ing sejarah kanthi praktik kolonial lan dibukak maneh dening COVID19. Rawness saka krisis anyar kita nyedhiyakake kesempatan penting kanggo njelajah ambane hirarki kesehatan. Penting, iki uga semangat menehi pangenalan manawa ana kebutuhan kanggo owah-owahan. Liwat makalah, pleno, lan pagelaran, kita bakal nemokake alangan kritis lan kesempatan kanggo ngatasi titik-titik krisis kesehatan masyarakat kayata rasisme, kesenjangan ekonomi, faktor-faktor sosial kanggo kesehatan, lan kekerasan jender ing antarane conto ketimpangan sistemik liyane. Dhiskusi kanggo kita bakal dadi ngelak pangowahan inovatif lan dadi pusat swara sing ora dikatutake lan dibungkem.

Nelpon ambane lan ambane beasiswa perdamaian interdisipliner lan praktik resolusi konflik sing dicethakake ing keanggotaan PJSA lan WIPCS, konferensi iki bertujuan kanggo dialog luwih lanjut, mobilisasi strategi, lan katalis wawasan lan praktik anyar sing nguatake pangowahan global liwat tumindak lokal sing gegandhengan. Peserta disaranake nyusun sumbangan kanggo konferensi kanthi cara sing menehi dinamika pergolakan sosial lan sejarah sosial revolusioner.

Konferensi

Konferensi kasebut minangka kolaborasi antarane PJSA (AS lan Kanada) lan WIPCS (Wisconsin), organisasi regional sing nggabungake pendhidhikan perdamaian / konflik lan sarjana kanggo mbahas pedagogi, riset, lan praktik. Bakal ana macem-macem kesempatan kanggo melu, diwiwiti karo program pra-konferensi interaktif, uga panel, pleno, lokakarya, lan sesi diskusi, rampung karo upacara penghargaan tahunan lan lelang bisu.

Panggonan

Universitas Wisconsin - Milwaukee
2200 E Kenwood Blvd
Milwaukee, WI 53211 Amerika Serikat
+ Peta Google
Deleng Situs Web Venue

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...