Loading Acara

«Kabeh Acara

Pelatihan Peacebuilding Virtual MPI 2021 - Pendhidhikan Perdamaian: Ngrancang Pedagogi Kanggo Pangowahan

Oktober 5 - November 4

$ 475

Institut Peacebuilding Mindanao (MPI) nawakake kursus online kaping pindho kanggo Program Pelatihan Peacebuilding MPI 2021. Saka Agustus nganti Desember 2021, sampeyan duwe kesempatan kanggo ndhaptar siji utawa patang kursus online lan ningkatake katrampilan lan praktik perdamaian babagan transformasi konflik, pendhidhikan perdamaian, lan ngawasi lan evaluasi. APLIKASI ING kene!

Elinga yen tenggat wektu aplikasi beda-beda saben kursus.

Pambuka Teori lan Praktik Peacebuilding. Kursus pambuka iki nyedhiyakake ringkesan babagan lapangan perdamaian lan ngenalake peserta babagan teori, praktik, lan katrampilan dhasar sing dibutuhake kanggo nggarap gaweyan perdamaian. Iki difasilitasi dening Paulo Baleinakorodawa, pelatih sing trampil saka Fiji ing Pasifik kidul, lan Elsa "Uka" Pinto, sawijining peacebuilder dhasar saka Timor-Leste. Kursus intensif iki bakal diwiwiti 30 Agustus nganti 9 September 2021, Senen nganti Kamis wiwit 1:00 PM nganti 4:30 PM, wektu Filipina. Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku tanggal 13 Agustus 2021.

Model kanggo Transformasi Perdamaian lan Konflik. Kursus transformasi konflik sing maju iki mriksa model integratif pangowahan sosial, sing ndadekake masalah perdamaian, pembangunan, keadilan, lan identitas. Nggunakake model kasebut mbutuhake tugas analisis macem-macem macem-macem kekerasan struktural lan kekerasan langsung, nuwuhake keadilan liwat pangembangan manungsa, pambangunan budaya perdamaian dinamis sing proaktif, lan nanggepi krisis kanthi cara-cara adhedhasar tradhisi budaya lan kepercayaan lokal lan minangka saksi mbesuk lan tentrem. Iki difasilitasi dening Wendy Kroeker, mediator komunitas lan akademisi sing berpengalaman, lan Michael "Mike" Frank A. Alar, pelatih veteran sing ngerti babagan proses perdamaian lan dialog. Kursus iki ditawakake kolaborasi karo Universitas Mennonite Kanada ing Winnipeg, Kanada, lan bakal dianakake 16 September nganti 2 Desember 2021, saben Kemis jam 8:00 nganti 10:45, wektu Filipina. Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku tanggal 27 Agustus 2021.

Pendhidhikan Perdamaian: Ngrancang Pedagogi Kanggo Pangowahan. Kursus canggih iki ngerteni Pendidikan Damai minangka tugas penting kanggo mindhah masyarakat menyang budaya perdamaian. Liwat kegiatan online interaktif, para peserta bakal nemokake kabeh aspek pembelajaran sing difasilitasi lan nggunakake pengalaman lan ilmu kanggo ngrancang model pendhidhikan perdamaian kanggo macem-macem umur ing konteks dhewe. Iki difasilitasi dening Jonathan "Jon" E. Rudy, pendidik global, lan Maria Ida "Deng" Giguiento, pembangun perdamaian dhasar saka Filipina, lan bakal mbukak saka 5 Oktober nganti 4 November 2021, saben dina Selasa lan Kamis saka 6:00 nganti 8:30 wayah Filipina. Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku tanggal 17 September 2021.

Pambuka Pemantauan, Evaluasi lan Sinau kanggo Praktisi Peacebuilding. Kursus tematik iki nyedhaki ngawasi, evaluasi, lan sinau saka perspektif sinau lan ngenalake teori pangowahan, indikator, ngawasi, evaluasi, lan desain pembelajaran, lan alat kanggo praktik reflektif. Iki difasilitasi dening Joan McGregor, sawijining praktisi transformasi konflik internasional sing misuwur saka Afrika Selatan, lan Mohammad Tamim Ebrahimi, sawijining peacebuilder berbasis komunitas saka Afghanistan, lan bakal dianakake saka 25 Oktober nganti 17 November 2021, saben dina Senen lan Rebo wiwit 1:00 PM nganti 5:00 PM, wektu Filipina. Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku tanggal 8 Oktober 2021.

Download Paket Informasi Pelatihan Peacebuilding Virtual 2021 kanggo wulan Agustus nganti Desember.

Diskon Awal Burung udakara US $ 25 utawa PhP1,200 bakal dilamar kanggo para pelamar sing bakal ngirim lamarane ing utawa sadurunge 9 Agustus 2021.

Program Pelatihan Peacebuilding Virtual MPI dibayangake kanggo nglengkapi Program Pelatihan Peacebuilding Tahunan MPI. Iki minangka upaya terus lembaga kanggo nambah peran minangka sumber daya kanggo para perdamaian lan ngatasi tantangan sing ditindakake dening pandemi COVID-19.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...