ambalan

Dina Internasional bocah wadon

Global

Wiwit taun 2012, 11 Oktober ditandhani minangka Dina Internasional Wanita. Dina iki kanggo nyorot lan ngatasi kabutuhane lan tantangan sing diadhepi para bocah wadon, nalika ningkatake pemberdayaan bocah-bocah wadon lan pemenuhan hak asasi manungsa.

ambalan

Dina Internasional bocah wadon

Global

Wiwit taun 2012, 11 Oktober ditandhani minangka Dina Internasional Wanita. Dina iki kanggo nyorot lan ngatasi kabutuhane lan tantangan sing diadhepi para bocah wadon, nalika ningkatake pemberdayaan bocah-bocah wadon lan pemenuhan hak asasi manungsa.