Loading Acara

«Kabeh Acara

Kursus Online Moderasi Online ICNC Gratis 2021 babagan Resistensi Sipil

Oktober 1 - November 18

Tanggal Kursus: 1 Oktober nganti 18 November 2021
Aplikasi Deadline:
Rebo, 8 September 2021, 12pm EDT. Aplikasi dina iki.

Kanggo taun kaping sepuluh berturut-turut, Pusat Konflik Non-Kekerasan (ICNC) Internasional bakal dadi tuan rumah kursus online moderat, moderat gratis, "Kekuwatan Masyarakat: Dinamika Strategis Resistensi Sipil."

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Ing kursus iki, luwih saka 50 peserta sing duwe motivasi lan kolaborasi sing akeh motivasi saka saindenging jagad bakal gabung karo moderator sing dipilih kanggo:

  • Sinau modul sing dijadwalake maca, video, lan input para praktisi lan praktisi sing wis direkam babagan aspek utama kampanye lan gerakan resistensi tanpa kekerasan;
  • Melu forum diskusi online moderat kanthi nuduhake pikirane lan ide babagan konten kursus sing bakal mbantu sinau individu;
  • Nuduhake pengalaman lan crita sing ana gandhengane karo tema kursus kanggo nggawe komunitas pembelajaran kolaboratif karo siswa liyane.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...