ambalan

Dina Hiroshima

Global

Dina Hiroshima diamati saben taun tanggal 6 Agustus nalika mengeti bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ing taun 1945. 

ambalan

Dina Hiroshima

Global

Dina Hiroshima diamati saben taun tanggal 6 Agustus nalika mengeti bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki ing taun 1945.