Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Obrolan karo Betty Reardon: Kisah Pendhidhikan Damai

17 Februari @ 7:00 sore - 8: 30 pm EST

PEN (Jaringan Pendidikan Perdamaian ing Perguruan Tinggi) ngajak sampeyan melu acara Februari - Obrolan karo Betty Reardon: Kisah Pendidikan Damai.

Gabung karo sarjana pendidikan perdamaian lan alum Teachers College, Betty Reardon, kanggo obrolan gaya Q&A interaktif sing nylidiki sejarah pendidikan perdamaian, tren saiki, lan prediksi mangsa ngarep, uga penerbitan maneh karya inovatif Dr. Reardon, Comprehensive Peace Pendidikan.

Klik kene kanggo ndhaftar

 

Details

tanggal:
Februari 17
wektu:
7: 00 pm - 8: 30 pm EST
Kategori Acara:
Tag Acara:
, ,
situs web:
tinyurl.com/PENReardon

1 thought on “A Conversation with Betty Reardon: Stories of Peace Education”

  1. Iku wusana gedhe, kita bakal krungu Betty Reardon. Nanging, Pendhidhikan Perdamaian sing dadi konsep sing ora jelas ing pirang-pirang negara, butuh pendekatan inovatif kanggo ngetrapake ing kabeh tingkat utamane kanggo nggawe bagian saka sinau seumur hidup. Yen ora kapisah, kita bisa gabung karo Global Citizenship Education minangka siji bisa ngawula tujuan liyane lan kosok balene.

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top