Anggota Koalisi Organisasi / Institusi lan Endorser saka Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian

Klik ing kene kanggo gabung karo koalisi!
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah sadurungé
panah sabanjure
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah sadurungé
panah sabanjure

Klik ing jeneng organisasi kanggo mbukak profil organisasi sing ringkes.

Endorser asli wiwit taun 1999 ditandhani nganggo "*" utawa "**" ing dhaptar ing ngisor iki ("**" nuduhake manawa organisasi ora aktif maneh).

 Organisasi / Institusi * Negara Jinis Organisasi
Presentasi Undhang-undhang1*Yunaniliyane
ActionAid Ghana*GhanaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Aegis TrustRwandaLSM Internasional (INGO)
Asosiasi Muslim Afghanistan, InggrisInggrisOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
ORGANISASI LAYANAN KABUDAYA AFGHAN (AYSO)AfghanistanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan AlgilaniIndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Dewan Ahlebait Internasional AlgilaniIndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Kabeh Dewan Persahabatan lan Perdamaian Pakistan (Kabeh Wing Pemuda Pakistan)**Pakistanliyane
Amnesty Nepal, Grup-81*NepalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
ASEPaix, Asosiasi Suisse des Educateurs kanggo Paix**Swissliyane
Ashta Ora Kai*IndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asociacion Respuesta*ArgentinaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Des Jeunes Entreprenants de BonassamaKamerunOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
asosiasi internasional kanggo organisasi lan pembangunan ing saindenging negaraKamerunOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Kanca Azerbaijan Muda ing Eropa*AzerbaijanSekolah Dasar utawa Menengah
Assumption College*PhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Pelatih Perdamaian Ateneo - Universitas Ateneo de ZamboangaPhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Masyarakat AtriuminternasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Kesadaran Siji**Nigerialiyane
Pusat Pengembangan Wanita lan Azerbaijan**AzerbaijanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Inisiatif BAYANPhilippinesOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan BegeNigeriaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
BENIGNO V. SEKOLAH KEBANGSAAN ALDANAPhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Operasi Yayasan Berghof gGmbHJermanLSM Internasional (INGO)
Ngluwihi KulitInggrisOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Masyarakat Kesejahteraan Universal Cahaya Buddha (BLUWS)**Bangladeshliyane
KOLEJ POLITEKNIK BULACANPhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Kampanye kanggo Kurikulum Global Ekonomi Solidaritas Sosialinternasionalliyane
CAMPAÑA POR UN KURIKULUM GLOBAL EN ECONOMIA SOSIAL Y SOLIDARIAinternasionalLSM Internasional (INGO)
Aliansi Kanada kanggo Hak Remaja lan Anak (CAYCR)**Canadaliyane
Pusat Pengajaran Perdamaian Kanada**CanadaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Komite Layanan Kanca Kanada (Quaker)CanadaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Rundingan Terapan Internasional Kanada*CanadaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Riset Perdamaian Kanada (Biyen Institut Riset Damai)*CanadaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Sekolah-sekolah Canossian ing Filipina*PhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
CARE - Pusat Fasilitas, Rehabilitasi, lan PendidikanIndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Catedra de la paz y derechos humanos Mons. Oscar RomeroVenezuelaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pusat Studi Globalisasi, Universitas BK**SerbiaUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Pusat Studi Hak Asasi Manungsa lan Perdamaian (CRPS)**Philippinesliyane
Pusat Solusi Non-KekerasanAmerika Serikatliyane
Pusat Pendidikan Perdamaian, Universitas Miriam*PhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Pusat Perdamaian, Keadilan lan Integritas Penciptaan*PhilippinesOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pusat d'Appui kanggo Développement Rural lan Communautaire ing CADERCOKongo, Républik DemokratikOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pusat Pendidikan lan Pengembangan kanggo Enfants Mauriciens (CEDEM)*MauritiusSekolah Dasar utawa Menengah
Pusat Studi Afrika, Pendidikan-Dewasa lan Pangembangan Pedesaan, CASAERD ISHIAGU NigeriaNigeriaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pusat Pendidikan Damai Manipur, CFPEMIndialiyane
Pusat Studi Pangapunten lan Rekonsiliasi**Inggrisliyane
CETAL- Budaya Jaringan Perdamaian**Swedialiyane
Program Pemuda Pendidikan Sipil CEYPA-Albania ing Albania*AlbaniaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Masyarakat Hak Anak lan Wanita**Bangladeshliyane
Anak lan Perdamaian Filipina JMD Bab**Philippinesliyane
Sekolah Montessori Kutha*IndiaSekolah Dasar utawa Menengah
Ciudades Educadoras Amerika Latina (CEAL)*ArgentinaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Seni Kolaborasi Kanggo PerdamaianinternasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Tindakan Umum kanggo Pengembangan Jenis Kelamin KOMENTARKamerunOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Organisasi Rehabilitasi lan Pendhidhikan Pangembangan Komunitas (CDREO)AfghanistanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Inisiatif Komunitas kanggo Organisasi Perdamaian Berkelanjutan (CISPO)Sudan KidulOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pemuda kanggo Perdamaian sing Prihatin (CONYOPA, Sierra Leone)**Sierra Leoneliyane
Concord Media (biyen dadi Konser Video lan Film Film)*InggrisOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Organisasi Cosananig**NigeriaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
CRAGI, Resolusi Konflik lan Ketergantungan Global**Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Sekolah Jalur Pembelajaran KreatifPhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Tanggepan Creative kanggo Konflik*Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan Budaya kanggo Perdamaian*SpanyolOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
[email dilindhungi] Sarajevo - Asosiasi Pendidikan Perdamaian*Bosnia lan HerzegovinaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Tim Damai DCAmerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Jaringan jerointernasionalLSM Internasional (INGO)
Departemen Pendidikan Guru, Universitas KarachiPakistanUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
DepEdPhilippinesOrganisasi Pamrentah
Développement Rural par la Protection de l'En environmentnement lan Artisanat**Kamerunliyane
Yayasan Elang TimurKongo, Républik DemokratikOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pendhidhikan kanggo Paz**Brazilliyane
Pendidikan kanggo Perdamaian GlobalinternasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pendidikan kanggo Institut Perdamaian Balkan*Bosnia lan HerzegovinaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Proyek Pendidikan kanggo Perdamaian (Universitas Internasional Landegg)*SwissUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Institut Pemilihan ing Afrika Selatan*Afrika KidulOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Koalisi Elimu Thoughu*KenyaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Ending-Nuclear-Wejata.orgAmerika Serikatliyane
Pusat Nasional ESR Ngatasi Program Kreatif Konflik*Amerika SerikatSekolah Dasar utawa Menengah
Pusat Diplomatik EurasiaSerbialiyane
Wanita bakal menehi conto paling apik lan médiasiMarokoOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Fondasi kanggo Paix MondialeKongo, Républik DemokratikOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Formidable Initiatives for Women and Girls, LiberiaLiberiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan Perdamaian lan Pembangunan**Ghanaliyane
Fundación Gamma Idear*KolombiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Fundacion Tercer Milenio*ArgentinaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
FundiPau (Biyen Fundacio per la Pau)*SpanyolOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
ENTITAS PEMIMPIN FUTUREMesirLSM Internasional (INGO)
Inisiatif Pemimpin Masa Depan SLSierra Leoneliyane
Inisiatif Pemimpin Masa Depan SLSierra LeoneOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan Harmoni Global**SwissOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Inisiatif Global kanggo Lingkungan lan RekonsiliasiRwandaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Jaringan Wanita saka Peacebuilders WanitaAmerika SerikatLSM Internasional (INGO)
Sekolah Umum Samaria sing Apik*IndiaSekolah Dasar utawa Menengah
Sekolah Menengah Nasional Gordon HeightsPhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Gambar kanggo PP PP PNi PN “Iulia Hasdeu”RomaniaSekolah Dasar utawa Menengah
Grup “Hajde Da…”*SerbiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Rehabilitasi Berbasis Komunitas Yayasan GUU*UgandaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Gerakan Halley*MauritiusOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan Heart4EarthIndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Hessisches Landesinstitut kanggo Pädagogik**Jermanliyane
Hiraya FilipinaPhilippinesOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Grup Hak Asasi Manungsa lan Kehakiman InternasionalinternasionalSekolah Dasar utawa Menengah
Pusat Hak Asasi ManungsaGeorgiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Komite Hak Asasi Manungsa - Serbia*SerbiaOrganisasi Pamrentah
Program Pendidikan Hak Asasi Manungsa**Pakistanliyane
Pusat Pendidikan Mata & Hak Asasi Manungsa (HREEC)**Kamerunliyane
ICIRORE C'AMAHORO asblBurundiOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Inisiatif iFixSudan KidulOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Iligan Pusat Pendidikan lan Riset Perdamaian*PhilippinesUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Nambah Organisasi Masyarakat (IYSO)YamanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Perdamaian, Perlucutan Senjata lan Perlindhungan Lingkungan India*IndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Layanan Sosial IndiaIndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Perdamaian lan Kehakiman*Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Sintesis Planet*SpanyolOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Institut Pendidikan lan Perdamaian**Yunaniliyane
Instituto Internacional para Acción Noviolenta - NOVACT (Biyen Nova, Centro para la Innovacón)*SpanyolOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Nggabungake Pangembangan menyang Parentalhood (IDGP)KenyaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Internasional Kanggo Nilai Manungsa (Biyen Masyarakat Internasional Kanggo Nilai-nilai Manungsa)*SwissOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Kutha Pendidikan Internasional*SpanyolOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Pendidik Internasional kanggo Perdamaian Dunia*Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pusat Pendidikan Pariwisata Holistik Internasional (IHTEC)*CanadaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
International Institute on Peace Education (IIPE)*Amerika SerikatLSM Internasional (INGO)
Misi Internasional kanggo Perdamaian**Sierra Leoneliyane
Biro Perdamaian Internasional*JermanLSM Internasional (INGO)
Asosiasi Riset Damai Internasional (IPRA)*TurkeyOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Riset Perdamaian Internasional (Jepang)*JapanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Guru Internasional**internasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Kerjasama Pemuda Internasional*WalandaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pemuda Internasional kanggo Donya sing Luwih Apik (Biyen Pemuda kanggo Internasional sing Luwih Apik)*internasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan Link Pemuda Internasional (Ghana)*GhanaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Parlemen Pemuda Internasional / Oxfam Australia*AustraliaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
iSCAN (Jaringan Analisis Keamanan Internasional lan Konflik)AustriaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Asosiasi Perdamaian Jane Addams*Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
YESUS NGUNJUK INSTEGRATED FOUNDATION INC.PhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Pusat Penelitian Suku Jigyansu**IndiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Yayasan JoyPakistanOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Juan G Macaraeg NHSPhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Asosiasi Pemuda Khmer*CambodiaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Bocah-bocah Sing Ketemu**Amerika SerikatOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Universitas Internasional Landegg**SwissUniversitas utawa College (Program, Pusat, Institusi)
Lawacamulag ESPhilippinesSekolah Dasar utawa Menengah
Liga ing Endeavor Persahabatan**Indialiyane
LEAGUE TRIBES FILIPINO INTERNASIONAL, (LIFT), Inc.PhilippinesOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Sinau lan Pembangunan Kenya*KenyaOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Liceul Tehnologic TOMA SOCOLESCU PloieştiRomaniaSekolah Dasar utawa Menengah
Ngrungokake Penerbit EgretsUgandaliyane
Akademi Sastra kanggo Dalit Nepal (LAD-Nepal)NepalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Pendhidhikan Nilai Urip (Biyen Nilai Urip: Program Pendidikan)*internasionalOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
Londrina Pazeando Movimento Pela Paz lan Não-ViolênciaBrazilOrganisasi Non-Pamrentah (LSM lokal utawa nasional)
 Organisasi / Institusi * Negara Jinis Organisasi