Kita ngajak sampeyan gabung karo koalisi institusi lan organisasi sing ndhukung pendhidhikan perdamaian!

Klik ing kene kanggo gabung lan nyengkuyung Kampanye minangka individu!

Kanthi gabung karo koalisi lan nyedhiyakake dukungan kelembagaan, sampeyan mbantu nyedhiyakake bukti babagan advokasi global kanggo perdamaian pendidikan. Endorsemen lembaga utamane kuat nalika narik kawigaten para pembuat keputusan pendhidhikan, mula mangga gabung karo koalisi organisasi lan jaringan global anggota individu kanthi nyengkuyung Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian.

3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah sadurungé
panah sabanjure
3-1
3
2
2-1
1
1-1
panah sadurungé
panah sabanjure
Klik ing kene kanggo dhaptar anggota koalisi lan endorser saiki!

Melu koalisi lan nyedhiyakake dukungan negesake komitmen kanggo visi lan target Kampanye Global:

VisionBudaya perdamaian bakal digayuh nalika warga jagad ngerti masalah global; duwe katrampilan kanggo ngrampungake konflik kanthi konstruktif; ngerti lan urip miturut standar internasional babagan hak asasi manungsa, jenis kelamin lan kesetaraan ras; ngapresiasi keragaman budaya; lan ngajeni integritas Bumi. Sinau kaya ngono ora bisa digayuh tanpa pendhidhikan kanthi disengaja, berkelanjutan lan sistematis.

gol: 1) Nggawe kesadharan umum lan dhukungan politik kanggo ngenalake pendhidhikan perdamaian ing kabeh bidang pendidikan, kalebu pendhidhikan non-formal, ing kabeh sekolah ing saindenging jagad. 2) Kanggo ningkatake pendhidhikan kabeh guru kanggo mulang perdamaian.

Gabung karo Koalisi lan Nyengkuyung Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian

  • Apa jeneng organisasi utawa institusi sampeyan?
  • Pilih label sing paling cocog karo organisasi / institusi sampeyan.
  • Organisasi sampeyan adhedhasar ing endi?
  • Yen sampeyan menehi link menyang situs web organisasi sampeyan, kita bakal menehi link menyang situs web sampeyan ing kaca pendukung organisasi.
  • Napa organisasi sampeyan gabung karo koalisi lan ndhukung Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian? Napa pendidikan perdamaian penting sampeyan? (Contone: "Pusat Perdamaian nyengkuyung upaya Kampanye Global kanggo universalisasi pendhidhikan perdamaian. Pendidikan minangka dhasar kanggo nyiptakake budaya perdamaian.")

    * Kutipan bisa digunakake kanggo tujuan promosi ing situs web Kampanye Global kanggo Pendidikan Damai lan ing buletin.

    [Watesing tembung: udakara 100 tembung / 700 karakter]

  • Apa misi organisasi sampeyan? Apa hubungan organisasi sampeyan karo pendhidhikan perdamaian?

    * Tanggepan sampeyan bakal dikirim karo organisasi sampeyan ing dhaptar dukungan.

    [Watesing tembung: udakara 100 tembung / 700 karakter]

  • Apa organisasi sampeyan kepengin muter peran sing luwih aktif karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian? Kita siyap mbukak eksplorasi kemitraan sing ndhukung upaya, proyek, lan target Kampanye saiki. (Yen sampeyan mriksa kothak ing ngisor iki, kita bakal tindakake kanggo nemokake kemungkinan.)
  • Informasi Kontak

    Informasi iki mung bakal digunakake kanggo tindakake komunikasi kadang-kadang karo organisasi sing disetujoni. Informasi kontak sing diwenehake ora bakal digawe kanggo umum.
  • Apa judhul utawa peran sampeyan ing organisasi?
  • Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.