Dr. Betty Reardon babagan Kewarganegaraan Global lan Pendidikan Perdamaian - Seri Wawancara dening Emiliano Bosio

Ing wawancara sing direkam ing New York City, Dr. Betty Reardon ngrembug babagan Pendidikan Damai lan Kewarganegaraan Global.

Dr. Betty Reardon ngedegake International Institute on Peace Education (IIPE) sing nganakake konferensi ing nembelas negara, karo pendidik saka udakara satus negara. Pinunjul saka IIPE dikutip dening UNESCO sajrone nyebutake kehormatan khusus ing upacara Hadiah Pendidikan Perdamaian ing taun 2002. Karya Reardon kanggo institusi utama, lan tulisane, wis nemtokake bidang pendhidhikan perdamaian, lan nyebabake dheweke nyekel akeh peran penting kayata minangka: Ketua Penasihat Kehormatan Komite Penasihat Asosiasi Studi Perdamaian lan Keadilan; Koordinator Akademik Program Sertifikat Pengembangan Profesional Pendidikan Perdamaian ing Guru Kampus-Kampus Tokyo; Direktur Program Sekolah ing Institut Tatanan Dunia; lan Presiden Juri Internasional kanggo Hadiah UNESCO kanggo Pendidikan Perdamaian.

The Seri Wawancara Pendidikan Kewarganegaraan Global nyedhiyakake "roadmap audio" kanggo pengalaman mulang sing relevan babagan Pendidikan Kewarganegaraan Global. "Seri Wawancara babagan Pendidikan Kewarganegaraan Global”Dimaksudake dadi sumber daya sing migunani kanggo telung klompok pamirsa: 1) Pendidik sing pengin ngembangake pemahaman teoritis babagan Pendidikan Kewarganegaraan Global dadi praktik mulang 2) Peneliti sing anyar babagan Pendidikan Kewarganegaraan Global lan ngupayakake titik wiwitan sing dinamis kanggo riset ; 3) Pamirso umum sing kepengin sinau babagan sejarah, filsafat, lan praktik Pendidikan Kewarganegaraan Global.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top