Nyumbang

Cara sing paling efektif kanggo nyengkuyung masa depan GCPE yaiku dadi donor sing terus-terusan! Kanthi nyumbang mung sawetara dolar saben wulan, sampeyan bisa mbantu ngrancang tumindak sing efektif kanggo mbesuk. Kanggo dadi donor sing bola-bali, gunakake formulir kertu kredit ing ngisor iki.

Nyumbang dening Priksa

Kanggo menehi sumbangan kanthi cek, coba priksa supaya dibayar: "Akademi Perdamaian Nasional"

(*"Akademi Perdamaian Nasional" kudu kalebu ing baris "kanggo" mriksa! Kita uga nyaranake kalebu "GCPE" ing baris memo.) GCPE minangka fiskal sing disponsori dening National Peace Academy, non-profit US 501c3 ( EIN 27-2285227). Kabeh sumbangan bisa disudo pajak nganti diidini dening hukum.

Kirimake cek menyang:
Akademi Perdamaian Nasional
PO Box 21155
Euclid Kidul, OH 44121

Opsional (nanging mbiyantu): klik ing kene kanggo ngundhuh formulir sing dikirim nganggo cek sampeyan.


Nyumbang dening Kertu Kredit

Sampeyan bisa ngrewangi GCPE kanthi milih sumbangan maneh!

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top