Cara sing paling efektif kanggo nyengkuyung masa depan GCPE yaiku dadi donor sing terus-terusan! Kanthi nyumbang mung sawetara dolar saben wulan, sampeyan bisa mbantu ngrancang tumindak sing efektif kanggo mbesuk. Kanggo dadi donor sing bola-bali, gunakake formulir kertu kredit ing ngisor iki.

Nyumbang dening Priksa

Kanggo menehi sumbangan kanthi cek, coba priksa supaya dibayar: "IIPE-GCPE / AFGJ"
(* ”AFGJ”Kudu klebu! Sampeyan uga nyaranake nyakup "IIPE / GCPE" ing garis memo.)

Kirimake cek menyang:
Alliance for Global Justice
225 E 26th St. - Suite 1
Tucson, AZ 85713

Opsional (nanging mbiyantu): klik ing kene kanggo ndownload formulir kanggo dikirim nganggo cek.


Nyumbang dening Kertu Kredit

Sampeyan bisa ngrewangi GCPE kanthi milih sumbangan maneh!