Azarya: Sesuai karo judhul 17 bagean USC 107, materi ing situs web iki disebar tanpa entuk bathi kanggo wong-wong sing wis menehi minat sadurunge nampa informasi sing kalebu kanggo riset lan tujuan pendhidhikan.

Kajaba karo konten asli, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian (GCPE) ora nyengkuyung utawa nyengkuyung artikel sing diterbitake / dikirim maneh uga GCPE ora didhukung utawa disponsori dening sing miwiti artikel kasebut.

Tautan diwenehake menyang sumber artikel asli kanggo ngidini verifikasi keaslian. Nanging, amarga kaca sing asale asring dianyari dening situs host sing asale, versi sing dikirim ora cocog karo versi sing diwaca para pamaca nalika ngeklik tautan kasebut.

Situs iki ngemot materi hak cipta sing durung mesthi diidinake kanthi khusus dening pamilik hak cipta. Kita nyedhiyakake materi kasebut supaya bisa dingerteni lan kemungkinan kanggo pendhidhikan perdamaian lan masalah sing ana gandhengane. Kita yakin iki minangka 'panggunaan wajar' kanggo materi hak cipta kaya sing diwenehake ing bagean 107 UU Hak Cipta AS. Sesuai karo Judhul 17 USC Bagean 107, bahan ing situs iki disebar tanpa entuk bathi kanggo wong-wong sing wis menehi minat sadurunge nampa informasi sing kalebu kanggo riset lan tujuan pendhidhikan. Klik kene kanggo informasi liyane.

Yen sampeyan pengin nggunakake materi hak cipta saka situs iki kanggo keperluan sampeyan dhewe sing ngluwihi 'panggunaan wajar', sampeyan kudu entuk idin saka pamilik hak cipta.

Artikel lan konten sing diwiwiti ing situs web iki bisa dicithak, disebar, lan diterjemahake kanthi bebas yen ana pengakuan lan link menyang sumber kasebut diwenehake.