LATIN AMERICA

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNAOC) ngluncurake program Young Peacebuilders (YPB) edisi kaping 7, nampi kelompok saka Amerika Latin lan Karibia. Program YPB nduweni tujuan kanggo nggawe gerakan global peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative Read More »

Alliance of Civilizations Perserikatan Bangsa-Bangsa Ngumumake Kohort New Peacebuilders Muda saka Amerika Latin lan Karibia

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa kanthi bungah ngumumake peluncuran edisi paling anyar saka program Young Peacebuilders. Taun iki program kasebut fokus ing Amerika Latin lan Karibia. Program UNAOC Young Peacebuilders minangka inisiatif pendhidhikan perdamaian sing tujuane nggawe gerakan global para peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

Alliance of Civilizations Perserikatan Bangsa-Bangsa Ngumumake Kohort New Peacebuilders Muda saka Amerika Latin lan Karibia Read More »

Seri Webinar: Reimagining Damai lan Keamanan ing Amerika Latin lan Karibia

World BEYOND War dadi tuan rumah seri webinar anyar babagan "Reimaging Damai lan Keamanan ing Amerika Latin". Tujuan saka seri iki yaiku kanggo nggawe spasi kanggo nggawa swara lan pengalaman para peacebuilders sing kerja, manggon, utawa sinau ing Amerika Tengah, Amerika Selatan, Meksiko, lan pulo Karibia. Tujuane yaiku kanggo nggawe refleksi, diskusi, lan tumindak khusus kanggo ningkatake perdamaian lan perang sing tantangan. Seri webinar bakal kalebu limang webinar, siji saben wulan saka April nganti Juli 2023, banjur webinar pungkasan ing September 2023.

Seri Webinar: Reimagining Damai lan Keamanan ing Amerika Latin lan Karibia Read More »

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap)

Aplikasi mbukak kanggo Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023. Peacebuilders Muda UNAOC minangka inisiatif pendhidhikan perdamaian sing dirancang kanggo ndhukung para mudha supaya entuk katrampilan sing bisa ningkatake peran positif ing masalah perdamaian lan keamanan lan ing nyegah konflik kekerasan. (Tenggat wektu aplikasi: 12 Maret)

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap) Read More »

Budaya Perdamaian: Ngganti Dunia Kita dadi Sing Luwih Apik ing Jaman COVID 19

Pungkasan taun kepungkur, kita menehi penghargaan kanggo Pengetan 20 taun Proklamasi Program Aksi Budaya Damai. Dina iki, kita kudu takon dhewe apa sejatine wis nindakake tanggung jawab moral menyang transisi saka budaya sengit lan kekerasan menyang budaya toleransi lan perdamaian.

Budaya Perdamaian: Ngganti Dunia Kita dadi Sing Luwih Apik ing Jaman COVID 19 Read More »

Manifesto kanggo Normalitas Anyar

Ing Koneksi Corona iki, kita ngenalake Manifesto kanggo Normalitas Anyar, kampanye dening Dewan Penelitian Perdamaian Amerika Latin (CLAIP), sing tujuane ngasilake aliran opini kritis babagan normal sadurunge pandemi. Kampanye iki uga bertujuan kanggo stimulasi komitmen warga kanggo pambangun partisipatif normalitas sing adil lan prelu liwat kesadharan lan refleksi kolektif.

Manifesto kanggo Normalitas Anyar Read More »

Nenun Jaringan Aktivis Transnasional: Ngimbangi Strategi Pembangunan Kapasitas Internasional lan Ngisor kanggo Tindakan Non-Kekerasan ing Amerika Latin

Esai iki, dening Jeffrey D. Pugh, ngusulake model kanggo dhukungan internasional kanggo pelatihan aksi non-kekerasan lan pendhidhikan sing ngindhari jebakan perdamaian liberal lan koloni hierarki sing bisa ngrusak legitimasi gerakan lan mbabarake para aktivis supaya luwih tliti lan nindhes.

Nenun Jaringan Aktivis Transnasional: Ngimbangi Strategi Pembangunan Kapasitas Internasional lan Ngisor kanggo Tindakan Non-Kekerasan ing Amerika Latin Read More »

PeaceBoat US, Pendidikan Perdamaian & Tujuan Pembangunan Berkelanjutan ing Amerika Latin (Perjalanan Musim Panas 2017), Loro Beasiswa kasedhiya

Peace Boat US nawakake rong beasiswa "Pemuda Tumindak kanggo SDG" lengkap kanggo program studi musim panas iki sing diarani "Pendidikan Damai lan Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) ing Amerika Latin." Program khusus iki bakal ditindakake ing kapal Kapal Perdamaian nalika ngunjungi Panama, Nicaragua, lan El Salvador wiwit tanggal 20 Juni - 3 Juli 2017.

PeaceBoat US, Pendidikan Perdamaian & Tujuan Pembangunan Berkelanjutan ing Amerika Latin (Perjalanan Musim Panas 2017), Loro Beasiswa kasedhiya Read More »

Gulung menyang Top