Pendidikan Perdamaian CND: Sinau Aktif kanggo & babagan Perdamaian

CND (Kampanye kanggo Pelucutan Nuklir) Pendidikan Perdamaian: Sinau Aktif kanggo & babagan Perdamaian

 

Spanduk-Header

Kampanye CND kanthi non-kekerasan kanggo nggayuh senjata nuklir Inggris lan ngamanake Konvensi Senjata Nuklir internasional sing bakal nglarang senjata nuklir sacara global, amarga senjata kimia lan biologis wis dilarang.

Pendidikan Perdamaian CND nguatake wong enom kanthi ilmu babagan perdamaian lan masalah nuklir. Kita ora kampanye ing sekolah. Kita ndhukung siswa supaya bisa njupuk keputusan dhewe liwat pembelajaran aktif lan kooperatif.

Kita duwe macem-macem sumber pengajaran gratis kanthi link kurikulum lengkap lan rencana pelajaran. Kita uga nyedhiyakake pelatihan guru gratis lan terus lokakarya pengembangan profesional. Kita ngirim lokakarya gratis ing sekolah-sekolah ing saindenging Inggris (biaya perjalanan bisa uga dijaluk) lan duwe jaringan sukarelawan sing wis dilatih kanthi lengkap.

Sumber daya kita bisa didownload kanthi gratis saka situs web, lan sampeyan uga bisa njaluk salinan hard.

Iki ringkesan sumber daya sing kasedhiya ing www.cnduk.org/edidik.

Faktor Bom:

Rangkaian kegiatan lan rencana pelajaran babagan topik senjata nuklir sing nglengkapi kurikulum kanthi macem-macem cara. Saka kegiatan timeline saka bledosan nuklir nganti para siswa nindakake pagelaran kreatif ngringkes macem-macem pandangan negara babagan senjata nuklir sumber daya iki bakal "narik kawigaten kelas sing gelisah lan apik banget kanggo siswa sing seneng sinau. Ing kene ora ana wektu kanggo gelisah utawa bosen ”(Suplemen Pendhidhikan Times). Sumber daya iki dianugerahi Markus Kualitas Asosiasi Pengajaran Kewarganegaraan ing 2016.

Ing Tekanan:

Sumber daya iki ngidini siswa nggawe klompok tekanan mock babagan masalah sing dipilih. Liwat siswa sing aktif sinau, kepiye cara kerja kelompok tekanan, lan cara kerja. Siswa uga bisa mikir kepiye klompok tekanan bisa sukses. Under Pressure uga dianugerahi Tandha Kualitas Asosiasi Pengajaran Kewarganegaraan ing 2016.

"Para siswa seneng banget kerja ing klompok gedhe lan diwenehi peran tartamtu. Sesi kasebut dipérang dadi bagean sing bisa diatur lan ana fokus sing jelas. ” (Lukas, Guru Sosiologi).

Kren Damai Sadako:

Crita sing menehi inspirasi saka bocah wadon enom sing nyoba nggawe 1000 crane (manuk) Origami minangka tandha tentrem sawise bom Hiroshima. Sing paling nyenengake yaiku tekad kanca-kancane kanggo nggawe peringatan kanggo kabeh bocah sing kena bom - tuladha kewarganegaraan sing aktif! Sumber kasebut bisa digunakake ing basa Inggris / Literasi amarga crita kasebut nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo diskusi, drama lan debat.

Truman lagi nyoba:

Paket kegiatan iki ngidini siswa melu uji coba mock Presiden Truman takon yen dheweke bener utawa ora cocog kanggo ngeculake bom menyang Hiroshima lan Nagasaki. Para siswa njupuk bagean pertahanan lan penuntutan tuntutan ukum, saksi kanggo saben pihak lan juri. Kagiyatan piwulang liyane yaiku sinau acara carousel babagan sumber informasi wiwit wektu kasebut supaya siswa bisa mikir kanthi kritis lan njlajahi masalah babagan aspek piwulangan spiritual, moral, sosial lan budaya.

"Aku nyaranake sumber iki kanggo kabeh guru, nanging kanthi fokus khusus kanggo sing kalebu subjek Kewarganegaraan, Sejarah, Drama, Inggris lan Pendidikan Agama, utawa ngembangake praktik mulang." (Hans Svennevig, Pelatih Guru)

Pencet M kanggo Rudal:

Eksplorasi tema ing sekitar Krisis Rudal Kuba. Sumber daya iki ngemot sawetara kegiyatan kanggo nylametake acara bersejarah iki ing njero kelas. Kanthi rencana pelajaran babagan nggawe kode, gerakan perdamaian lan perlombaan nggunakake sumber daya silang iki nggunakake teknik pembelajaran aktif kanggo menehi terang babagan Perang Dingin.

"Dial M for Missile minangka sumber sensitif, faktual lan narik kawigaten babagan masalah ing sekitar Krisis Rudal Kuba. Siswa seneng proses sinau konsep sing angel banget kanthi cara sing migunani. Pelajaran nyedhiyakake wektu kanggo refleksi lan diskusi uga struktur sing jelas kanggo nuntun pelatih sing kurang berpengalaman. Aku kesengsem karo kualitas sumber daya lan sifat pangiriman sing praktis banget. Serangkaian piwulang sing migunani sajrone sejarah GCSE lan pelajaran kewarganegaraan lan nduweni aplikasi kanggo topik sing luwih akeh. Buklet iki nduwe hubungan langsung lan jelas karo nilai-nilai Inggris lan SMSC, alat sing apik banget lan migunani kanggo kelas ”(Sera Shortland, Koordinator Kewarganegaraan.)

Guru ing Inggris uga bisa njaluk lokakarya utawa majelis gratis kanggo sekolah, adhedhasar sumber daya ing ndhuwur uga debat babagan penggantian Trident ing Inggris.

Dolan maring www.cnduk.org/edidik kanggo informasi luwih lengkap.

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top