Clearinghouse Pengetahuan Global Pendidikan Perdamaian

Clearinghouse Pengetahuan Global Pendidikan Perdamaian minangka koleksi sumber daya pendidikan perdamaian paling gedhe lan rutin ing donya.

 
Babagan & Tips Nggunakake Clearinghouse
Kanthi basis data kurikulum pendhidhikan perdamaian sing bisa ditelusuri, warta, riset, laporan, lan analisis saka saindenging jagad sing digawe karo Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian lan para anggotane, Clearinghouse minangka pusat ilmu kanggo para peneliti, pembuat kebijakan, donor, lan praktisi.

Nggunakake Clearinghouse

Klik ing judhul sumber daya kanggo mbukak!

Filter sing Bisa Ditelusuri / Sortable

Sampeyan bisa nggoleki Clearinghouse liwat telusuran mbukak nganggo kothak teks. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake telung filter sing bisa digoleki lan bisa diurutake:

  • kategori nggambarake jinis sumber. Ana udakara 20 kategori utama, kalebu kurikulum, berita, laporan, pendapat, lan riset.
  • tags nggambarake fokus sumber daya. Umume entri bakal duwe sawetara tag. Saiki, ana 700+ tag, kalebu macem-macem topik wiwit saka # hak asasi manungsa nganti sinau #transformatif nganti para peacebuilders.
  • Negara / Wilayah Dunia nuduhake negara / negara utawa wilayah dunia sing fokus sumber daya kasebut. Wilayah donya katon ing KABEH CAPS.
update
Kanthi meh 1800 taun pengajuan saiki, lan 30-50 sumber daya anyar ditambahake saben wulan, Clearinghouse terus berkembang. Clearinghouse uga isih aktif. Tim sukarelawan kita kerja keras kanggo "menehi tag" artikel kanthi tema utama lan negara supaya basis data luwih bisa digoleki lan fungsional kanggo para peneliti. Ing tanggal 1 Juli 2020 kita wis "menehi tandha" saklawasé setengah saka koleksi konten. Kita mesthi golek sukarelawan kanggo mbantu nambah konten anyar (kita duwe 100% sumber daya sing bakal ditambahake). Yen sampeyan pengin dadi sukarelawan kanggo ndhukung proyek iki, lan yen sampeyan duwe pengalaman situs web (wordpress) dhasar, hubungi kita.
Tambahake menyang Koleksi
Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian ngundang anggotane kanggo menehi kontribusi warta, riset, kurikulum, laporan lan analisis menyang Clearinghouse. Saliyane nampilake kontribusi kasebut ing kene, uga bakal dituduhake ing situs web Kampanye, disebar liwat dhaptar email, lan dikirim ing media sosial.  Klik ing kene kanggo nuduhake sumber daya lan menehi kontribusi ing Clearinghouse
gambarTitleSummarykategoriNegara / Wilayah Duniatagshf: kategorihf: taghf:pajak:negara
cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:
Gulung menyang Top