Masyarakat Sipil Terus Nelpon Komunitas Donya kanggo Tumindak ing Afghanistan

Waca panjaluk anyar kanggo aksi masyarakat sipil ing Afghanistan ing kene.

Nalika nasib Afghanistan dadi kuwat saka Taliban, Masyarakat Sipil Internasional terus njaluk tindakan kanggo nyuda kasusahan manungsa lan tetep urip supaya tentrem. Kaloro pratelan sing dikirim ing ngisor iki minangka conto panggilan menyang pamrentah lan Perserikatan Bangsa-Bangsa, kanggo ngelingake standar internasional lan usulan-usulan kabijakan sing ana kemungkinan kasebut. Kita kirimake pernyataan kasebut supaya sampeyan, minangka anggota masarakat sipil internasional, bisa nemokake tumindak utawa tumindak sing bakal sampeyan ajak pamrentah sampeyan dhewe lan wakil PBB kanggo njupuk hak asasi manungsa lan perdamaian ing Afghanistan.

Ing ngisor iki dikirim surat saka anggota parlemen lan organisasi masyarakat sipil menyang Perdana Menteri Kanada, lan Ringkesan babagan standar internasional sing relevan sing diarahake menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa dening Liga Internasional Perdamaian lan Kebebasan. Muga-muga sampeyan bakal maca, nuduhake karo wong liya, kalebu siswa, mikirake kemungkinan sing ana, lan njupuk tindakan kanggo nyadari sawetara kemungkinan kasebut. Mangga tumindak ing tembung iki.

-BARU, 8/15/21

Surat kekhawatiran bab keamanan lan hak asasi manungsa ing Afghanistan ditujukan kanggo Perdana Menteri Kanada, Menteri, lan Duta Besar

download salinan surat PDF

 

Ringkesan standar internasional sing relevan sing diarahake menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa dening Liga Internasional Perdamaian lan Kebebasan

download salinan PDF ringkes

1 Trackback / Pingback

  1. Kabeh sing Bisa ditindakake: Nyengkuyung Tindakan PBB & Masyarakat Sipil ing Afghanistan - Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian

Nggabungake diskusi ...