Layanan Perdamaian Sipil nggolek spesialis pendidikan perdamaian ing Ukraina Wétan

Lokasi: Kharkiv, Ukraina
Periode tugas: 11/01/2021 – 05/31/2023
Lapangan: Pendidikan Tentrem
Jinis tenaga kerja: full-time
Tenggat wektu aplikasi: 09 / 09 / 2021

klik kene kanggo aplikasi

Gambaran proyek

Program negara Layanan Perdamaian Sipil (CPS) dirancang kanggo nyengkuyung polaritas sosial ing Ukraina Wétan liwat proses pendidikan perdamaian. Gabungan karo organisasi mitra Ukraina, CPS bakal ngatasi stereotip, nolak kekerasan lan ningkatake cara konstruktif kanggo ngatasi konflik kanthi nuwuhake keragaman. Tantangan sing ana gandhengane karo nomer akeh wong sing terlantar internal duwe peran penting ing proses iki.

Tugas sampeyan

  • Analisis kabutuhan guru, tenaga sosial lan spesialis dhukungan psikologis ing sekolah-sekolah ing wilayah target CPS kanggo peningkatan manajemen sipil utawa pendekatan pendhidhikan perdamaian;
  • Pengembangan lan implementasi pelatihan khusus kanggo guru ing jaringan organisasi mitra sing kalebu mitra lokal luwih lanjut;
  • Pangembangan lan implementasi alat kanggo ngawasi utawa pengalaman lan pertukaran keahlian ing pendhidhikan perdamaian;
  • Pangembangan bahan dhukungan babagan manajemen konflik sipil utawa metode pendhidhikan perdamaian kanggo guru;
  • Jaringan karo institusi umum regional utawa nasional, LSM lokal lan ahli internasional.

Profil sampeyan

  • Gelar akademik ing pedagogi / pengajaran, psikologi, studi perdamaian lan konflik utawa ing wilayah sing padha;
  • Pengalaman profesional sing relevan ing pendhidhikan diwasa uga pengetahuan profesional lan katrampilan metodologis ing manajemen konflik sipil lan dhukungan perdamaian;
  • Saenipun, pelatihan babagan pembinaan utawa pengawasan utawa pengalaman sing relevan kanggo nggambarake proses;
  • Pengalaman ndhukung komunikasi lan kerjasama konstruktif ing antarane sekolah, wong tuwa, guru lan siswa minangka aset;
  • Pengetahuan sing jero babagan nyiapake pedoman, laporan lan cathetan analitis;
  • Pemain tim, empati sing kuat, kemampuan sinau kanthi cepet, kreativitas lan kemampuan komunikasi antar budaya;
  • Komando Inggris sing trampil ing konteks bisnis; kawruh sing apik babagan basa Rusia utawa Ukraina minangka aset.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...