Dinas Perdamaian Sipil njaluk Penasihat Pendidikan Perdamaian (Ukraina)

Lokasi: Dnipro, Ukraina
Periode tugas: 01/10/2022 – 03/31/2024
Jinis tenaga kerja: full-time
Ndhaptar dening: 01 / 02 / 2022

klik ing kene kanggo informasi lengkap lan aplikasi

Gambaran proyek

GIZ Civil Peace Service (CPS) program negara Ukraina.

"Langkah-langkah pendidikan perdamaian kanggo ndhukung ngatasi polaritas sosial ing Ukraina Wétan" fokus ing mbangun pendekatan positif kanggo keragaman lan transformasi konflik non-kekerasan kanthi ruang lingkup ngurangi polarisasi sosial ing Ukraina Wétan. CPS ndhukung mitra ing promosi pendekatan pendidikan perdamaian, ing tingkat sistemik lan ing tingkat pembangunan kapasitas pribadi kanggo pendidik, uga ing langkah-langkah transformasi konflik adhedhasar dialog ing komunitas. CPS Ukraina cooperates loro karo organisasi masyarakat sipil lan institusi negara. Komponen Peace Education CPS Ukraina saiki nggarap enem organisasi partner ing macem-macem topik pendidikan tentrem ing tingkat nasional lan regional, ndhukung reformasi sekolah nasional "New Ukrainian School" kang yakuwi ing ndandani sekolah Ukraina menyang lingkungan pemberdayaan lan tentrem.

Tugas Sampeyan

  • Nganalisa lan ngawasi kabutuhan pendidik (guru, buruh sosial, psikolog sekolah) ing wilayah target CPS kanggo ngembangake katrampilan lan entuk praktik ing aplikasi pendekatan pendidikan perdamaian
  • Ngembangake lan ngleksanakake pelatihan, pengawasan, lan format pembelajaran sing cocog kanggo para pendidik, kanthi kerjasama karo organisasi mitra lan mitra lokal liyane
  • Ndhukung organisasi mitra ing karya pendhidhikan, contone kanthi ngrancang acara, nganakake pelatihan, kurikulum lan materi pendhidhikan, konseling babagan topik pendidikan perdamaian
  • Jaringan karo lembaga publik regional utawa nasional, organisasi non-pemerintah lokal lan pakar internasional
  • Kontribusi kanggo sinau internal program CPS Ukraina lan bangunan strategi

Gambar panjenengan

  • Gelar akademik ing pedagogics / pengajaran, psikologi, perdamaian, lan studi konflik utawa ing wilayah sing padha
  • Pengalaman profesional sing relevan ing pendidikan diwasa adhedhasar kompetensi; keahlian ing transformasi konflik lan peacebuilding minangka aset
  • Keahlian sing apik ing program CPS topik lan pendekatan pendidikan perdamaian sing relevan, contone: antidiskriminasi, keragaman, pendidikan sejarah, komunikasi tanpa kekerasan, praktik restoratif, pembelajaran sosial-emosional
  • Keahlian sing relevan ing ngembangake kurikulum kanggo guru / pendhidhikan diwasa, nyesuekake metode lan revisi buku sekolah lan materi sinau
  • Katrampilan komunikasi umum lan antarbudaya sing apik banget, pengalaman kanggo nggampangake komunikasi lan kerjasama sing konstruktif antarane sekolah, wong tuwa, guru lan siswa minangka aset.
  • Berpengalaman ing kerja tim, kemampuan kanggo adaptasi kanthi cepet lan nemokake pendekatan kreatif, solusi lan berorientasi sumber daya
  • Fluency ing Rusia lan Inggris utawa Jerman

 

cedhak
Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

Nggabungake diskusi ...

Gulung menyang Top