Fokus Pemuda

Recasting narasi perkemahan mahasiswa pro-Palestina: komitmen kanggo owah-owahan tanpa kekerasan

Kemah siswa dudu papan sengit, nanging minangka papan katresnan ing ngendi tanpa kekerasan menang. Panjaluke ngarahake mungkasi kekerasan, lan cara-cara kasebut nggambarake tujuan sing padha. Dedikasi para siswa kanggo tujuane liwat protes damai minangka komitmen sejati kanggo aktivisme liwat lensa pendidikan perdamaian.

Recasting narasi perkemahan mahasiswa pro-Palestina: komitmen kanggo owah-owahan tanpa kekerasan Read More »

Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian: Rekaman saiki kasedhiya online

Ngarahake kanggo ngrangsang aktivitas perdamaian sing dipimpin para pemuda ing kutha-kutha anggota, Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian kanggo menehi kesempatan kanggo para pemimpin muda sing melu aktivitas perdamaian kanggo nuduhake informasi babagan aktivitas lan melu dialog.

Mayors for Peace nganakake webinar pendidikan perdamaian: Rekaman saiki kasedhiya online Read More »

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNAOC) ngluncurake program Young Peacebuilders (YPB) edisi kaping 7, nampi kelompok saka Amerika Latin lan Karibia. Program YPB nduweni tujuan kanggo nggawe gerakan global peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

UNAOC nampani kelompok anyar peacebuilders enom kanggo edisi 7th Peace Education Initiative Read More »

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China.

Tanggal 19-20 September 2023, Forum Perdamaian Nanjing kaping telu kanthi tema "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda Bertindak" kasil dianakake ing Jiangsu Expo Garden. Forum kasebut fokus ing "Peace and Sustainable Development."

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China. Read More »

Gulung menyang Top