Fokus Pemuda

Re-Enchant the World: Kompetisi Seni lan Penulisan Pemuda

Pendidik lan pemuda: Asosiasi Studi Perdamaian lan Kehakiman nyelenggarakake Kompetisi Seni lan Penulisan Pemuda Internasional! Tema kasebut yaiku Re-Enchantment lan ngarep-arep wong ing saindenging jagad bisa nindakake kegiatan kanggo mbayangake jagad sing luwih apik.

Pendidikan Perdamaian lan Tindakan kanggo Dampak: Menyang model kanggo pembangunan perdamaian antargenerasi, pimpinan pemuda, lan lintas budaya

Artikel iki ngenalake Peace Education and Action for Impact (PEAI), program pangembangan kepemimpinan sing dirancang kanggo nyambungake lan ndhukung pembangun perdamaian enom. Iki ngrembug apa iku PEAI, cara kerjane, lan kenapa digawe. Iki uga menehi gambaran babagan karya sing ditindakake ing 2021 - melu para pemuda lan komunitas ing 12 negara - lan rencana kanggo masa depan. Pawulangan saka PEAI kanggo sapa waé sing kasengsem ing pendhidhikan perdamaian lan inisiatif aksi sing dipimpin para pemuda, didhukung wong diwasa, lan komunitas.

Menehi kesempatan kanggo proyek sing dipimpin bocah. Nglamar sadurunge 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) nduweni tujuan kanggo ndhukung para mudha kanggo njupuk tindakan kanggo ngatasi kemiskinan sing nyebabake bocah-bocah ing komunitas kasebut liwat solusi adhedhasar pendidikan lan pendhidhikan perdamaian. Kanthi dhukungan saka wong diwasa, klompok bocah diundang kanggo nampilake ide lan nglamar salah sawijining hibah mikro (saka 500 USD nganti 2000 USD) kanggo ngetrapake proyek sing dipimpin bocah. Tenggat wektu aplikasi: 31 Maret.

Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya

Webinar "Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya" sing diselenggarakake World BEYOND War njelajah panyebab lan akibat perang lan militerisme ing macem-macem setelan, lan nampilake pendekatan inovatif sing digunakake kanggo ndhukung upaya perdamaian antargenerasi sing dipimpin para pemuda ing global, regional. , tingkat nasional, lan lokal.

LAPORAN SURVEY REMAJA: Kawruh & Minat Pemuda ing Pendidikan Perdamaian

Ing April 2021, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai (GCPE) nganakake survey sing fokus ing para pemuda kanggo luwih ngerti kesadaran lan minat babagan pendhidhikan perdamaian lan keadilan sosial ing antarane para remaja sekolah menengah lan umur kuliah. Laporan iki minangka asil temuan lan analisis Kampanye Global.

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September).

Gulung menyang Top