Fokus Pemuda

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China.

Tanggal 19-20 September 2023, Forum Perdamaian Nanjing kaping telu kanthi tema "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda Bertindak" kasil dianakake ing Jiangsu Expo Garden. Forum kasebut fokus ing "Peace and Sustainable Development."

Forum Perdamaian Nanjing 2023 "Perdamaian, Keamanan, lan Pembangunan: Pemuda ing Tindakan" dianakake ing Jiangsu, China. Read More »

Alliance of Civilizations Perserikatan Bangsa-Bangsa Ngumumake Kohort New Peacebuilders Muda saka Amerika Latin lan Karibia

Aliansi Peradaban Perserikatan Bangsa-Bangsa kanthi bungah ngumumake peluncuran edisi paling anyar saka program Young Peacebuilders. Taun iki program kasebut fokus ing Amerika Latin lan Karibia. Program UNAOC Young Peacebuilders minangka inisiatif pendhidhikan perdamaian sing tujuane nggawe gerakan global para peacebuilders enom kanthi menehi kompetensi kanggo ngembangake keragaman lan pemahaman antarbudaya.

Alliance of Civilizations Perserikatan Bangsa-Bangsa Ngumumake Kohort New Peacebuilders Muda saka Amerika Latin lan Karibia Read More »

Pemuda kanggo Beasiswa SDGs - Program kanggo Dekade Ilmu Samudra PBB kanggo Pembangunan Lestari (Peace Boat)

Peace Boat US ngumumake peluncuran seri program anyar minangka bagéan saka Dekade Ilmu Samudra Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo Pembangunan Lestari sing bakal dianakake ing Kapal Perdamaian kanthi tema Hari Laut Sedunia PBB taun iki: "Planet Ocean: Tides are Changing. ” Pimpinan pemuda saka sak ndonya diundang kanggo melu perjalanan kasebut. Tenggat wektu pendaftaran / beasiswa: 30 April 2023.

Pemuda kanggo Beasiswa SDGs - Program kanggo Dekade Ilmu Samudra PBB kanggo Pembangunan Lestari (Peace Boat) Read More »

A Power We Hold: Dampak Pandemi ing Stigmatisasi Kesehatan Mental & Ketidakadilan Sosial ing Pemuda

Kesehatan mental asring disapu ing karpet minangka keprihatinan keadilan sosial, nanging, tol sing ditindakake kanggo para pemuda lan ketidakadilan sing ditimbulake penting kanggo dijelajahi. Kita kudu ngatasi masalah iki lan pengaruh sing signifikan marang generasi modern lan hubungane kanggo nggayuh keadilan.

A Power We Hold: Dampak Pandemi ing Stigmatisasi Kesehatan Mental & Ketidakadilan Sosial ing Pemuda Read More »

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap)

Aplikasi mbukak kanggo Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023. Peacebuilders Muda UNAOC minangka inisiatif pendhidhikan perdamaian sing dirancang kanggo ndhukung para mudha supaya entuk katrampilan sing bisa ningkatake peran positif ing masalah perdamaian lan keamanan lan ing nyegah konflik kekerasan. (Tenggat wektu aplikasi: 12 Maret)

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap) Read More »

Gulung menyang Top