Ulasan buku

Empowering Teaching: Challenging Hierarchies For Social Justice (Review Buku)

Marybeth Gasman nyemak buku anyar, "Ngganggu Hirarki ing Pendhidhikan: Siswa lan Guru Kolaborasi kanggo Owah-owahan Sosial," kanthi mirsani manawa para editor nggambar karya Freire nanging uga kritis. Ora kaya penulis lan ahli teori sing kondhang, dheweke nenun balapan dadi analisis tinimbang ngatasi masalah kasebut kanthi ora langsung utawa fokus ing masalah kelas utamane kaya sing ditindakake Freire.

Empowering Teaching: Challenging Hierarchies For Social Justice (Review Buku) Read More »

Review Buku - Pendhidhikan kanggo perdamaian lan hak asasi manungsa: Pambuka

Ing "Pendhidhikan perdamaian lan hak asasi manungsa: perkenalan," Maria Hantzopoulos lan Monisha Bajaj nulis teks pambuka sing apik banget sing nyedhiyakake pemahaman kita lan dadi platform kanggo terus maju para sarjana lan praktisi maju ing sinau lan implementasi perdamaian lan manungsa pendhidhikan hak.

Review Buku - Pendhidhikan kanggo perdamaian lan hak asasi manungsa: Pambuka Read More »

Review Buku: "Pendidikan ing pembangunan: Vol 3" dening Magnus Haavelsrud

Ing bukune sing paling anyar, Magnus Haavelsrud ndeleng perkembangan perdamaian minangka gerakan ekuitas, empati, penyembuhan traumas sadurunge lan saiki, lan transformasi konflik sing ora ganas. Haavelsrud takon lan mangsuli kepiye pendhidhikan bisa ndhukung lan miwiti gerakan munggah saka tataran urip saben dina nganti urusan global.

Review Buku: "Pendidikan ing pembangunan: Vol 3" dening Magnus Haavelsrud Read More »

Giliran Dialogis: Esai Review "Peacebuilding Through Dialog: Pendidikan, Transformasi Manungsa, lan Resolusi Konflik"

"Peacebuilding Through Dialogue" minangka koleksi refleksi babagan makna, kerumitan, lan penerapan dialog. Koleksi kasebut nambah pangerten babagan dialog lan penerapan ing macem-macem konteks. Esai review iki dening Dale Snauwaert ngringkes refleksi dialog khusus ing domain pendhidhikan, banjur diterusake refleksi babagan dialogis ing filsafat moral lan politik.

Giliran Dialogis: Esai Review "Peacebuilding Through Dialog: Pendidikan, Transformasi Manungsa, lan Resolusi Konflik" Read More »

Perspektif Planet Evelin Lindner Biru kanggo Ngowahi M hina lan Teror

Ing esai review iki, Janet Gerson nulis supaya ngerti dhokter Dr. Evelin Lindner lan bukune anyar "Penghormatan, Penghinaan, dan Teror: Campuran Eksplosif lan Kepiye Kita Bisa Nggawe Diri" yaiku nggoleki pendekatan transdisipliner inovatif kanggo krisis utama jaman kita. Tujuane yaiku "aktivisme intelektual" sing ditrapake liwat "cara ndeleng pelukis, lelungan kanggo nggoleki level makna anyar."

Perspektif Planet Evelin Lindner Biru kanggo Ngowahi M hina lan Teror Read More »

Review Buku - Kanggo Masyarakat: Sejarah Dokumenter Perjuangan kanggo Perdamaian lan Keadilan ing Amerika Serikat

"Kanggo Rakyat: Sejarah Dokumenter Perjuangan kanggo Perdamaian lan Keadilan ing Amerika Serikat," disunting dening Charles F. Howlettt lan Robbie Lieberman, minangka volume ing seri Informasi Age Press: Pendidikan Damai, disunting dening Laura Finley & Robin Cooper. Tinjauan iki, ditulis dening Kazuyo Yamane, minangka salah sawijining seri sing diterbitake bebarengan karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Damai lan Keadilan Sosial kanggo promosi beasiswa pendidikan perdamaian.

Review Buku - Kanggo Masyarakat: Sejarah Dokumenter Perjuangan kanggo Perdamaian lan Keadilan ing Amerika Serikat Read More »

Dame Just Peace: Jeffery Sachs "Umur Pengembangan Berkelanjutan"

Teori pangembangan berkelanjutan Jeffery Sachs, kaya sing diandharake ing bukune sing bisa dingerteni, asli, lan inspiratif, The Age of Sustainable Development (New York: Columbia University Press, 2015), nawakake kerangka analitik lan normatif sing komprehensif kanggo konsep perdamaian sing ditambahi, hak asasi manungsa lan keadilan global, lan pendhidhikan perdamaian.

Dame Just Peace: Jeffery Sachs "Umur Pengembangan Berkelanjutan" Read More »

Review Book - Sistem keamanan global: alternatif kanggo perang. Edisi 2016

Sistem keamanan global ngringkes sawetara proposal utama kanggo mungkasi perang lan ngembangake pendekatan alternatif kanggo keamanan global sing wis maju sajrone setengah abad kepungkur. Laporan kasebut uga negesake manawa perdamaian berkelanjutan bisa uga ana sistem keamanan alternatif sing bisa ditindakake. Kajaba iku, ora perlu diwiwiti saka awal; sapérangan dhasar kanggo sistem keamanan alternatif wis ana.

Review Book - Sistem keamanan global: alternatif kanggo perang. Edisi 2016 Read More »

Tinjauan buku: Ngerti budaya perdamaian

"Ngerti budaya perdamaian," disunting dening Rebecca L. Oxford, minangka volume ing seri Information Age Press: Peace Education, disunting dening Laura Finley & Robin Cooper. Tinjauan iki, ditulis dening Sandra L. Candel, minangka salah sawijining seri sing diterbitake bebarengan karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Damai lan Keadilan Sosial kanggo promosi beasiswa pendidikan perdamaian.

Tinjauan buku: Ngerti budaya perdamaian Read More »

Gulung menyang Top