Ulasan buku

Giliran Dialogis: Esai Review "Peacebuilding Through Dialog: Pendidikan, Transformasi Manungsa, lan Resolusi Konflik"

"Peacebuilding Through Dialogue" minangka koleksi refleksi babagan makna, kerumitan, lan penerapan dialog. Koleksi kasebut nambah pangerten babagan dialog lan penerapan ing macem-macem konteks. Esai review iki dening Dale Snauwaert ngringkes refleksi dialog khusus ing domain pendhidhikan, banjur diterusake refleksi babagan dialogis ing filsafat moral lan politik. [terus maca…]

Ulasan buku

Perspektif Planet Evelin Lindner Biru kanggo Ngowahi M hina lan Teror

Ing esai review iki, Janet Gerson nulis supaya ngerti dhokter Dr. Evelin Lindner lan bukune anyar "Penghormatan, Penghinaan, dan Teror: Campuran Eksplosif lan Kepiye Kita Bisa Nggawe Diri" yaiku nggoleki pendekatan transdisipliner inovatif kanggo krisis utama jaman kita. Tujuane yaiku "aktivisme intelektual" sing ditrapake liwat "cara ndeleng pelukis, lelungan kanggo nggoleki level makna anyar." [terus maca…]

Ulasan buku

Review Buku - Kanggo Masyarakat: Sejarah Dokumenter Perjuangan kanggo Perdamaian lan Keadilan ing Amerika Serikat

"Kanggo Rakyat: Sejarah Dokumenter Perjuangan kanggo Perdamaian lan Keadilan ing Amerika Serikat," disunting dening Charles F. Howlettt lan Robbie Lieberman, minangka volume ing seri Informasi Age Press: Pendidikan Damai, disunting dening Laura Finley & Robin Cooper. Tinjauan iki, ditulis dening Kazuyo Yamane, minangka salah sawijining seri sing diterbitake bebarengan karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Damai lan Keadilan Sosial kanggo promosi beasiswa pendidikan perdamaian. [terus maca…]

Ulasan buku

Review Book - Sistem keamanan global: alternatif kanggo perang. Edisi 2016

Sistem keamanan global ngringkes sawetara proposal utama kanggo mungkasi perang lan ngembangake pendekatan alternatif kanggo keamanan global sing wis maju sajrone setengah abad kepungkur. Laporan kasebut uga negesake manawa perdamaian berkelanjutan bisa uga ana sistem keamanan alternatif sing bisa ditindakake. Kajaba iku, ora perlu diwiwiti saka awal; sapérangan dhasar kanggo sistem keamanan alternatif wis ana. [terus maca…]

Ulasan buku

Tinjauan buku: Ngerti budaya perdamaian

"Ngerti budaya perdamaian," disunting dening Rebecca L. Oxford, minangka volume ing seri Information Age Press: Peace Education, disunting dening Laura Finley & Robin Cooper. Tinjauan iki, ditulis dening Sandra L. Candel, minangka salah sawijining seri sing diterbitake bebarengan karo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian lan In Factis Pax: Jurnal Pendidikan Damai lan Keadilan Sosial kanggo promosi beasiswa pendidikan perdamaian. [terus maca…]