Research

LAPORAN SURVEY REMAJA: Kawruh & Minat Pemuda ing Pendidikan Perdamaian

Ing April 2021, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai (GCPE) nganakake survey sing fokus ing para pemuda kanggo luwih ngerti kesadaran lan minat babagan pendhidhikan perdamaian lan keadilan sosial ing antarane para remaja sekolah menengah lan umur kuliah. Laporan iki minangka asil temuan lan analisis Kampanye Global.

Pendhidhikan sejarah lan rekonsiliasi ing (post) masarakat konflik

Esai iki dening Jamie Wise nganggep peran pendhidhikan sejarah sajrone mbentuk memori kolektif lan hubungan antar kelompok ing (konflik) konteks konflik. Pendhidhikan sejarah gegayutan karo pendhidhikan perdamaian kanthi fokus kepiye narasi babagan kekerasan kepungkur ditindakake lan dibangun ing (post) setting pendhidhikan konflik.

Sapa sing Paling Kena pengaruh Sekolah nganti Pipa Penjara?

Kepiye pendhidhik bisa mungkasi pipa sekolah menyang kunjara? Langkah kapisan ngelingi cara alternatif kanggo disiplin sekolah. Program Kedokteran & Kepemimpinan Universitas Amerika wis nggawe pandhuan ringkes lan infographic kanggo sinau luwih lanjut.

Gulung menyang Top