Research

Perdamaian ing Pembangunan Sustainable: Nyelarasake Agenda 2030 karo Wanita, Perdamaian lan Keamanan (Ringkesan Kebijakan)

Agenda 2030 kanggo Pembangunan Sustainable ngakoni perdamaian minangka prasyarat kanggo pembangunan lestari nanging ora bisa ngerteni persimpangan jender lan perdamaian. Dadi, Jaringan Global Wanita Peacebuilders nyiapake ringkesan kabijakan iki kanggo nliti hubungan antarane Wanita, Perdamaian lan Keamanan (WPS) lan Agenda 2030 lan menehi rekomendasi praktis kanggo implementasine sinergis.

Perdamaian ing Pembangunan Sustainable: Nyelarasake Agenda 2030 karo Wanita, Perdamaian lan Keamanan (Ringkesan Kebijakan) Read More »

Nelpon usulan bab: Praksis Komunitas ing Perdamaian, Keadilan Sosial, lan Pendidikan Hak Asasi Manungsa

Buku iki bakal nliti cara ruang pendidikan formal, non-formal, lan informal mbayangake pendhidhikan liwat kemitraan lan inisiatif sing ditindakake masyarakat, nulungi para sarjana lan praktisi supaya bisa ngerteni luwih jero babagan nyusun lan ningkatake pendhidhikan kanggo donya sing luwih adil lan adil. . Abstrak amarga: 1 November.

Nelpon usulan bab: Praksis Komunitas ing Perdamaian, Keadilan Sosial, lan Pendidikan Hak Asasi Manungsa Read More »

Edisi Khusus jurnal In Factis Pax adhedhasar 2022 International Institute on Peace Education sing dianakake ing Meksiko

Tema Edisi Bilingual Khusus (Spanyol/Inggris) iki "Weaving Together Intercultural Peace Learning" asale saka proses kolaboratif kanggo ngrumusake pitakon panuntun kanggo International Institute on Peace Education (IIPE) Mexico 2022. Tema iki nuduhake pemahaman konsep lan laku transformatif kanggo nuwuhake interconnectedness mbangun lan interdependence kanggo sinau tentrem, kang njelajah imbangan sentipensar (koyo-pikir) lan proses kognitif-emosional.

Edisi Khusus jurnal In Factis Pax adhedhasar 2022 International Institute on Peace Education sing dianakake ing Meksiko Read More »

Gulung menyang Top