Research

LAPORAN SURVEY REMAJA: Kawruh & Minat Pemuda ing Pendidikan Perdamaian

Ing April 2021, Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Damai (GCPE) nganakake survey sing fokus ing para pemuda kanggo luwih ngerti kesadaran lan minat babagan pendhidhikan perdamaian lan keadilan sosial ing antarane para remaja sekolah menengah lan umur kuliah. Laporan iki minangka asil temuan lan analisis Kampanye Global.

Gulung menyang Top