Publications

Ati lan Pikiran sing nglucuti

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg njelajah peran ganda hibakusha, kanthi sawetara nyengkuyung nyingkirake total senjata nuklir, dene sing liyane nyedhiyakake urip kanthi usaha sing ora bisa katon kanggo ngowahi ati lan pikiran. Dadi, warisan hibakusha bisa dingerteni kanthi mriksa kaloro manifestasi kepemimpinan ing jaman nuklir. [terus maca…]