Publications

Dina Bumi Khusus njaluk kontribusi kanggo volume sing nemtokake keamanan global saka perspektif feminis

Definisi ulang keamanan sing ditindakake ing volume iki bakal dadi pusat ing Bumi ing eksplorasi konseptual lan kontekstual ing ancaman eksistensial krisis iklim. Asumsi sing ndasari saka eksplorasi yaiku yen kita kudu ngganti pikiran kita, babagan kabeh aspek keamanan; pisanan lan paling penting, babagan planet kita lan kepiye hubungane spesies manungsa. Proposal dijadwalake tanggal 1 Juni.

Buku anyar: Keadilan Pasca Konflik Reklamasi

Janet Gerson lan Dale Snauwaert nyedhiyakake kontribusi penting kanggo pangerten kita babagan keadilan pasca konflik minangka elemen penting etika lan keadilan global liwat eksplorasi Tribunal Dunia Irak (WTI). Pratinjau gratis pambuka dening Betty A. Reardon.

Ati lan Pikiran sing nglucuti

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg njelajah peran ganda hibakusha, kanthi sawetara nyengkuyung nyingkirake total senjata nuklir, dene sing liyane nyedhiyakake urip kanthi usaha sing ora bisa katon kanggo ngowahi ati lan pikiran. Dadi, warisan hibakusha bisa dingerteni kanthi mriksa kaloro manifestasi kepemimpinan ing jaman nuklir.

Gulung menyang Top