Publications

Nelpon kanggo eco-peace: reimagining interconnected pendhidhikan perdamaian

Ing "Calling for Eco-Peace: Reimagining Interconnected Peace Education" Carlotta Ehrenzeller lan Jwalin Patel njelajah carane bocah-bocah bisa muncul minangka peacemakers regeneratif, owah-owahan saka dhewe kanggo pendekatan bumi-pusat, lan apa learning karo lan ing alam minangka pengalaman embodied bisa katon. lan aran kaya.

Nelpon kanggo eco-peace: reimagining interconnected pendhidhikan perdamaian Read More »

Kalebu pendidikan transformatif ing latihan guru pra-layanan: Pandhuan kanggo universitas lan institusi pelatihan guru ing wilayah Arab

Dokumen tuntunan iki ditujokake kanggo kabeh entitas sing tanggung jawab kanggo latihan guru pra-layanan (umpamane departemen pendhidhikan ing institusi pendidikan tinggi lan lembaga pelatihan guru) ing wilayah Arab sing pengin kalebu Pendidikan Transformatif minangka bagean saka program kasebut.

Kalebu pendidikan transformatif ing latihan guru pra-layanan: Pandhuan kanggo universitas lan institusi pelatihan guru ing wilayah Arab Read More »

Pendidikan perdamaian ing abad kaping 21: strategi penting kanggo mbangun perdamaian sing langgeng

Laporan UNESCO iki madhangi peran penting pendhidhikan kanggo njaga institusi, norma lan standar sing mbantu ngatur konflik lan nyegah kekerasan, lan njaga perdamaian. Nalika pendhidhikan kanggo perdamaian nduweni sejarah sing dawa minangka alat lan strategi kanggo nyegah lan ngowahi konflik kekerasan, ringkesan iki ngupaya ngunggahake pentinge minangka alat penting ing kerangka PBB, uga karo negara bangsa, lan aktor non-negara.

Pendidikan perdamaian ing abad kaping 21: strategi penting kanggo mbangun perdamaian sing langgeng Read More »

Publikasi anyar - "Pendidikan sing nggawe nilai: Persepsi lan praktik guru"

Nawakake titik referensi pivotal lan sawetara saka sudhut perspektif global saka pengalaman memulang ing nilai-nggawe pendidikan (VCE), buku iki minangka sorotan pas wektune ing masalah kontemporer globalisasi (Peace, Human Rights, Bhinéka, Sustainability) sing akeh institusi pendidikan watara. donya bisa ketemu.

Publikasi anyar - "Pendidikan sing nggawe nilai: Persepsi lan praktik guru" Read More »

Gulung menyang Top