Publications

Dina Bumi Khusus njaluk kontribusi kanggo volume sing nemtokake keamanan global saka perspektif feminis

Definisi ulang keamanan sing ditindakake ing volume iki bakal dadi pusat ing Bumi ing eksplorasi konseptual lan kontekstual ing ancaman eksistensial krisis iklim. Asumsi sing ndasari saka eksplorasi yaiku yen kita kudu ngganti pikiran kita, babagan kabeh aspek keamanan; pisanan lan paling penting, babagan planet kita lan kepiye hubungane spesies manungsa. Proposal dijadwalake tanggal 1 Juni. [terus maca…]

Publications

Ati lan Pikiran sing nglucuti

George E. Griener, Pierre Thompson & Elizabeth Weinberg njelajah peran ganda hibakusha, kanthi sawetara nyengkuyung nyingkirake total senjata nuklir, dene sing liyane nyedhiyakake urip kanthi usaha sing ora bisa katon kanggo ngowahi ati lan pikiran. Dadi, warisan hibakusha bisa dingerteni kanthi mriksa kaloro manifestasi kepemimpinan ing jaman nuklir. [terus maca…]