Mratelakake panemume

Recasting narasi perkemahan mahasiswa pro-Palestina: komitmen kanggo owah-owahan tanpa kekerasan

Kemah siswa dudu papan sengit, nanging minangka papan katresnan ing ngendi tanpa kekerasan menang. Panjaluke ngarahake mungkasi kekerasan, lan cara-cara kasebut nggambarake tujuan sing padha. Dedikasi para siswa kanggo tujuane liwat protes damai minangka komitmen sejati kanggo aktivisme liwat lensa pendidikan perdamaian.

Recasting narasi perkemahan mahasiswa pro-Palestina: komitmen kanggo owah-owahan tanpa kekerasan Read More »

Johan Vincent Galtung (1930-2024): Kepribadian sing apik lan kontroversial

Ing Februari 2024, Johan Galtung, mbok menawa sing paling misuwur, paling nggumunake lan paling berpengaruh, nanging uga tokoh paling kontroversial ing riset perdamaian awal tiwas. Ing esai cendhak iki, penulis njelasake pentinge Galtung kanggo riset perdamaian tanpa mbantah kontradiksi.

Johan Vincent Galtung (1930-2024): Kepribadian sing apik lan kontroversial Read More »

Kamentrian Pendidikan Kolombia ngunjungi El Salado: Apa perdamaian bisa diwulangake?

Workshop pendhidhikan perdamaian anyar Kamentrian Pendidikan ing El Salado nggambarake kemajuan sing ditindakake kanggo perdamaian ing Kolombia. Nanging, ing sangisore permukaan, pendhidhikan perdamaian lan perdamaian kurang sumber daya lan ora bisa nggayuh tujuane.

Kamentrian Pendidikan Kolombia ngunjungi El Salado: Apa perdamaian bisa diwulangake? Read More »

Gulung menyang Top