Warta & Sorotan

PBB Ndhukung Pranyata Dina Pendhidhikan Perdamaian Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jenderal lan Wakil Tinggi PBB lan Pendiri Gerakan Global kanggo Budaya Perdamaian, pidato ing Konferensi Tahunan Pendhidhikan Perdamaian Tahunan Pertama sing diatur kanthi nyata dening Yayasan Unity lan Jaringan Pendidikan Perdamaian. Penyelenggara konferensi ndhukung agenda kanggo nggawe "Dina Pendhidhikan Perdamaian Global." [terus maca…]