Jobs

Graines de Paix nggoleki Direktur anyar

Graines de Paix nyewa Direktur kanggo mimpin operasi sing terus berkembang. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo operasi lan administrasi, nyurung pertumbuhan organisasi sing sehat kanggo nanggepi tantangan sosial saiki babagan pendidikan lan kohesi sosial. Tenggat wektu aplikasi: 7 Februari. [terus maca…]

Jobs

UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development golek Petugas Kebijakan Pendidikan

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) ngupaya Petugas Kebijakan Pendidikan kanggo nyumbang analisis kebijakan sing relevan karo Tujuan Pembangunan Lestari 4.7 menyang pendhidhikan kanggo mbangun masyarakat sing tentrem lan lestari ing saindenging jagad. Tenggat wektu aplikasi: 31 Oktober. [terus maca…]