Jobs

UNESCO nggoleki Direktur visioner kanggo Institut Pendidikan Mahatma Gandhi kanggo Perdamaian lan Pembangunan Lestari

UNESCO, minangka lembaga timbal kanggo Sustainable Development Goal 4 babagan Pendidikan Kualitas Inklusif saiki nggoleki Direktur visioner pro-aktif kanggo Institut Pendidikan Perdamaian lan Pembangunan Lestari (MGIEP) Mahatma Gandhi. Calon sing bener bakal dadi pimpinan, bisa nuwuhake kapercayan liwat pendekatan inklusif, lan menehi inspirasi kanggo wong liya.

UNESCO nggoleki Direktur visioner kanggo Institut Pendidikan Mahatma Gandhi kanggo Perdamaian lan Pembangunan Lestari Read More »

Gulung menyang Top