Jobs

Graines de Paix nggoleki Direktur anyar

Graines de Paix nyewa Direktur kanggo mimpin operasi sing terus berkembang. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo operasi lan administrasi, nyurung pertumbuhan organisasi sing sehat kanggo nanggepi tantangan sosial saiki babagan pendidikan lan kohesi sosial. Tenggat wektu aplikasi: 7 Februari.

Workshop Penulis Herstory nggoleki Direktur Madya

Bengkel Penulis Herstory, organisasi sing nggunakake memoar pribadi kanggo ngganti ati, pikiran lan kabijakan, golek direktur asosiasi part-time kanthi cathetan trek sing kuat ing kepemimpinan nirlaba.

Dinas Perdamaian Sipil njaluk Penasihat Pendidikan Perdamaian (Ukraina)

GIZ Civil Peace Service program negara Ukraina nggoleki penasehat kanggo bisa karo enem organisasi partner ing macem-macem topik pendidikan tentrem ing tingkat nasional lan regional, ndhukung reformasi sekolah nasional ngarahke ing ndandani sekolah Ukraina menyang lingkungan pemberdayaan lan tentrem.

UNESCO golek Program Spesialis (Pendidikan)

Spesialis Program tanggung jawab kanggo kontribusi kanggo peran koordinasi timbal UNESCO ing SDG4 2030 Agenda Pendidikan lan ndhukung lan ningkatake efisiensi operasi Mekanisme Kerjasama Pendidikan Global. Tenggat wektu aplikasi: 6 November 2021.

UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development golek Petugas Kebijakan Pendidikan

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) ngupaya Petugas Kebijakan Pendidikan kanggo nyumbang analisis kebijakan sing relevan karo Tujuan Pembangunan Lestari 4.7 menyang pendhidhikan kanggo mbangun masyarakat sing tentrem lan lestari ing saindenging jagad. Tenggat wektu aplikasi: 31 Oktober.

Gulung menyang Top