Jobs

UNESCO nggoleki Direktur visioner kanggo Institut Pendidikan Mahatma Gandhi kanggo Perdamaian lan Pembangunan Lestari

UNESCO, minangka lembaga timbal kanggo Sustainable Development Goal 4 babagan Pendidikan Kualitas Inklusif saiki nggoleki Direktur visioner pro-aktif kanggo Institut Pendidikan Perdamaian lan Pembangunan Lestari (MGIEP) Mahatma Gandhi. Calon sing bener bakal dadi pimpinan, bisa nuwuhake kapercayan liwat pendekatan inklusif, lan menehi inspirasi kanggo wong liya.

Graines de Paix nggoleki Direktur anyar

Graines de Paix nyewa Direktur kanggo mimpin operasi sing terus berkembang. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo operasi lan administrasi, nyurung pertumbuhan organisasi sing sehat kanggo nanggepi tantangan sosial saiki babagan pendidikan lan kohesi sosial. Tenggat wektu aplikasi: 7 Februari.

Workshop Penulis Herstory nggoleki Direktur Madya

Bengkel Penulis Herstory, organisasi sing nggunakake memoar pribadi kanggo ngganti ati, pikiran lan kabijakan, golek direktur asosiasi part-time kanthi cathetan trek sing kuat ing kepemimpinan nirlaba.

Gulung menyang Top