Kesempatan dana

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September). [terus maca…]

Kesempatan dana

Kemitraan Pelatihan Doktor Terbuka-Oxford-Cambridge nawakake penghargaan doktoral kanthi dana kanggo riset perdamaian lan anti-nuklir

Aplikasi diundang kanggo Penghargaan Kolaborasi Doktor Kolaborasi sing dibiayai Open-Oxford-Cambridge AHRC DTP ing The Open University, kanthi kemitraan karo British Library of Political Science and Economics (LSE Library). Riset kudu fokus ing topik sing ana gandhengane karo perdamaian lan / utawa aktivisme anti-nuklir wiwit taun 1945. [terus maca…]