Kesempatan dana

Hadiah pendidikan ICT UNESCO: Telpon kanggo nominasi mbukak kanggo proyek sing nggawe sinergi antarane sinau digital lan pendidikan greening

Bebungah UNESCO King Hamad Bin Isa Al-Khalifa kanggo panggunaan TIK ing pendhidhikan saiki nrima lamaran lan nominasi nganti 5 Februari 2024. Tema edisi 2023 yaiku “Digital learning for greening education”.

Hadiah pendidikan ICT UNESCO: Telpon kanggo nominasi mbukak kanggo proyek sing nggawe sinergi antarane sinau digital lan pendidikan greening Read More »

Pemuda kanggo Beasiswa SDGs - Program kanggo Dekade Ilmu Samudra PBB kanggo Pembangunan Lestari (Peace Boat)

Peace Boat US ngumumake peluncuran seri program anyar minangka bagéan saka Dekade Ilmu Samudra Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo Pembangunan Lestari sing bakal dianakake ing Kapal Perdamaian kanthi tema Hari Laut Sedunia PBB taun iki: "Planet Ocean: Tides are Changing. ” Pimpinan pemuda saka sak ndonya diundang kanggo melu perjalanan kasebut. Tenggat wektu pendaftaran / beasiswa: 30 April 2023.

Pemuda kanggo Beasiswa SDGs - Program kanggo Dekade Ilmu Samudra PBB kanggo Pembangunan Lestari (Peace Boat) Read More »

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap)

Aplikasi mbukak kanggo Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023. Peacebuilders Muda UNAOC minangka inisiatif pendhidhikan perdamaian sing dirancang kanggo ndhukung para mudha supaya entuk katrampilan sing bisa ningkatake peran positif ing masalah perdamaian lan keamanan lan ing nyegah konflik kekerasan. (Tenggat wektu aplikasi: 12 Maret)

Nelpon kanggo Aplikasi: Program Peacebuilders Muda UNAOC ing Amerika Latin lan Karibia 2023 (dibiayai kanthi lengkap) Read More »

Fellowships Perdamaian Rotary Dibiayai kanthi Penuh: MA utawa Sertifikat Studi Perdamaian lan Pembangunan

Ningkatake perdamaian minangka salah sawijining panyebab utama Rotary. Rotary Peace Fellowship sing didanai kanthi lengkap, sing nyakup biaya kuliah lan biaya urip, nambah kapasitas pimpinan sing ana kanggo nyegah lan ngrampungake konflik kanthi menehi pelatihan akademik, pengalaman lapangan, lan jaringan profesional. Tenggat wektu aplikasi: 15 Mei 2023.

Fellowships Perdamaian Rotary Dibiayai kanthi Penuh: MA utawa Sertifikat Studi Perdamaian lan Pembangunan Read More »

Telpon kanggo nominasi: Penghargaan Peace, Abolition Nuclear and Climate Engaged Youth (PACEY)

Apa sampeyan ngerti babagan proyek pemuda sing ngrampungake perdamaian, perlucutan senjata nuklir lan / utawa masalah iklim lan bisa didorong dening penghargaan bergengsi kanthi hadiah dhuwit € 5000 kanggo mbantu sukses? Nominasi tanggal 30 Desember.

Telpon kanggo nominasi: Penghargaan Peace, Abolition Nuclear and Climate Engaged Youth (PACEY) Read More »

Ikeda Center Education Fellows Program: Telpon Kanggo Proposal

Diadegake ing 2007, Program Fellows Pendidikan ngurmati warisan pendhidhikan saka peacebuilder global Daisaku Ikeda, lan tujuane kanggo ngembangake riset lan beasiswa ing bidang studi Ikeda / Soka ing pendidikan internasional. Fellows bakal layak kanggo rong taun pendanaan ing $ 10,000 saben taun kanggo ndhukung disertasi doktoral ing lapangan iki, kalebu hubungane karo filsafat lan praktik pendidikan sing luwih umum. Nglamar sadurunge 1 September 2022.

Ikeda Center Education Fellows Program: Telpon Kanggo Proposal Read More »

Menehi kesempatan kanggo proyek sing dipimpin bocah. Nglamar sadurunge 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) nduweni tujuan kanggo ndhukung para mudha kanggo njupuk tindakan kanggo ngatasi kemiskinan sing nyebabake bocah-bocah ing komunitas kasebut liwat solusi adhedhasar pendidikan lan pendhidhikan perdamaian. Kanthi dhukungan saka wong diwasa, klompok bocah diundang kanggo nampilake ide lan nglamar salah sawijining hibah mikro (saka 500 USD nganti 2000 USD) kanggo ngetrapake proyek sing dipimpin bocah. Tenggat wektu aplikasi: 31 Maret.

Menehi kesempatan kanggo proyek sing dipimpin bocah. Nglamar sadurunge 31 Maret 2022 Read More »

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September).

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan Read More »

Fellowship Peace Rotary sing dibiayai kanthi lengkap: MA utawa sertifikat Studi Perdamaian lan Pembangunan

Rotary Peace Fellowship sing dibiayai kanthi lengkap, sing nyakup biaya kuliah lan biaya urip, nambah kapasitas pimpinan sing ana kanggo nyegah lan ngrampungake konflik kanthi menehi pelatihan akademik, pengalaman lapangan, lan jaringan profesional. Tenggat wektu aplikasi 2022-23: 15 Mei 2021.

Fellowship Peace Rotary sing dibiayai kanthi lengkap: MA utawa sertifikat Studi Perdamaian lan Pembangunan Read More »

Georg Arnhold Fellow Senior for Education for Sustainable Peace: Nelpon aplikasi

Institut Georg Eckert seneng ngumumake Panggilan Aplikasi kanggo Fellow Senior kanggo Pendidikan Kanggo Perdamaian Berkelanjutan Georg 2022. Janjian kasebut nawakake kesempatan kanggo nindakake kerja ing bidang pendhidhikan kanggo perdamaian berkelanjutan. Tenggat wektu aplikasi: 31 Januari 2021

Georg Arnhold Fellow Senior for Education for Sustainable Peace: Nelpon aplikasi Read More »

Gulung menyang Top