Kesempatan dana

Ikeda Center Education Fellows Program: Telpon Kanggo Proposal

Diadegake ing 2007, Program Fellows Pendidikan ngurmati warisan pendhidhikan saka peacebuilder global Daisaku Ikeda, lan tujuane kanggo ngembangake riset lan beasiswa ing bidang studi Ikeda / Soka ing pendidikan internasional. Fellows bakal layak kanggo rong taun pendanaan ing $ 10,000 saben taun kanggo ndhukung disertasi doktoral ing lapangan iki, kalebu hubungane karo filsafat lan praktik pendidikan sing luwih umum. Nglamar sadurunge 1 September 2022.

Menehi kesempatan kanggo proyek sing dipimpin bocah. Nglamar sadurunge 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) nduweni tujuan kanggo ndhukung para mudha kanggo njupuk tindakan kanggo ngatasi kemiskinan sing nyebabake bocah-bocah ing komunitas kasebut liwat solusi adhedhasar pendidikan lan pendhidhikan perdamaian. Kanthi dhukungan saka wong diwasa, klompok bocah diundang kanggo nampilake ide lan nglamar salah sawijining hibah mikro (saka 500 USD nganti 2000 USD) kanggo ngetrapake proyek sing dipimpin bocah. Tenggat wektu aplikasi: 31 Maret.

Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Para kanca sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa kasebut, layak dilamar (deadline: 15 September).

Kemitraan Pelatihan Doktor Terbuka-Oxford-Cambridge nawakake penghargaan doktoral kanthi dana kanggo riset perdamaian lan anti-nuklir

Aplikasi diundang kanggo Penghargaan Kolaborasi Doktor Kolaborasi sing dibiayai Open-Oxford-Cambridge AHRC DTP ing The Open University, kanthi kemitraan karo British Library of Political Science and Economics (LSE Library). Riset kudu fokus ing topik sing ana gandhengane karo perdamaian lan / utawa aktivisme anti-nuklir wiwit taun 1945.

Gulung menyang Top