Laporan Kegiatan

Ora Ana Perdamaian tanpa Pendhidhikan Damai!

70 pendidik, akademisi & aktivis, makili luwih saka 33 identitas lan afiliasi negara sing beda-beda, kumpul ing Institut Internasional Perdamaian Internasional ing Nicosia, Siprus wiwit tanggal 2019-21 Juli 28. Minangka tumindak solidaritas karo pendidik perdamaian saka saindenging jagad, peserta ngumumake manawa ora ana katentreman tanpa pendhidhikan perdamaian. [terus maca…]

sinau nglucuti senjata
fitur

Sinau Disarm

Iki minangka pos terakhir saka seri retrospektif sing nate nerbitake publikasi enem taun dekade Betty Reardon babagan pendhidhikan perdamaian. "Sinau nglucuti senjata" minangka ringkesan saka sawetara konsep inti sing tetep lan keyakinan normatif sing nyebabake kerjane suwene patang puluh taun kepungkur lan panggilan kanggo ndeleng pendhidhikan perdamaian minangka strategi penting kanggo implementasi usulan-usulan lan politik perdamaian . [terus maca…]

fitur

Toleransi - ambang perdamaian

Toleransi, nilai dhasar demokrasi, dadi korban kahanan suaka, pengungsi, lan imigran sing mlayu, lan sayangé ora duwe kabijakan babagan imigrasi ing negara-negara sing padha golek perlindungan lan suaka. Ing kiriman iki, Betty Reardon ngetrapake sawetara prinsip dhasar publikasi taun 1994, "Toleransi - Ambang Perdamaian," kanggo masalah imigrasi massa saiki. [terus maca…]

fitur

Pesen saka Betty Reardon

Meluncur Trimester Kapindho $ 90K: Inisiatif Anyar, Kesempatan Anyar. Saiki kita dadi saprotelon menyang kampanye IIPE / GCPE sing dienggo bisa nglumpukake $ 90k kanggo njaga gerakan-gerakan kasebut sing wis dadi komunitas pendidik perdamaian global. Anggota komunitas kita nawakake sumbangan tantangan sing cocog kaping pindho: kanggo saben janji $ 19 dolar, donor nawakake sumbangan tambahan $ 19. Muga-muga bisa uga ana artine ekstra $ 19! [terus maca…]