CV

Ngamanake Demokrasi ing Pilihan sing Konflik: Sumberdaya kanggo Pendidik

Sajrone pemilihan sing ora stabil, apa sing bisa ditindakake kanggo njaga demokrasi lan nglindhungi asil pamilihan umum? Kepiye kita bisa nanggepi rasa wedi, kudeta potensial, upaya intimidasi, lan kekerasan kanthi non-kekerasan? Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian nyusun dhaptar sumber kanggo ndhukung pendhidhik ing upaya mulang babagan wayahe politik saiki, nyiapake siswa kanggo nanggapi ancaman kanthi konstruktif lan tanpa kekerasan, lan nuwuhake demokrasi sing luwih kuat lan mbesuk kanggo mbesuk. [terus maca…]

fitur

Virus "nasionalisme krisis"

Werner Wintersteiner negesake manawa krisis Corona ngandhakake manawa globalisasi saiki ndadekake saling ketergantungan tanpa solidaritas bebarengan. Virus iki nyebar kanthi global, lan mbebayani bakal mbutuhake upaya global, nanging negara-negara kasebut bereaksi karo visi trowongan nasional. Bentenipun, perspektif kewarganegaraan global bakal cocog karo krisis global. [terus maca…]

fitur

Masalah Paku: Patriarki lan Pandemik

Akeh gerakan perdamaian lan keadilan sing njaluk nggunakake wektu kritis iki kanggo nggambarake, ngrancang lan sinau cara kita menyang masa depan sing luwih positif. Siji kontribusi sing bisa ditindakake para pendidik perdamaian kanggo proses iki yaiku nggambarake kemungkinan ana basa alternatif lan kiasan sing para ahli basa perdamaian lan feminis wis nyoba mbujuk supaya kita fokus. [terus maca…]

fitur

Luwih becik: Pendapat antarane Pendidikan Perdamaian lan Pembelajaran Emosi Sosial kudu didhukung ing endi wae

Intine, loro PeaceEd lan SEL ngupayakake ngatasi masalah sosial kanthi ngajak wong-wong mau ngenali nilai-nilai sing padha, nggedhekake ilmu pengetahuan lan ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo nggawe masa depan sing tentrem. SEL negesake pangowahan ing level pribadi lan interpersonal, dene PeaceEd asring fokus ing masalah sosial, politik, lan sistemik. [terus maca…]

Laporan Kegiatan

Ora Ana Perdamaian tanpa Pendhidhikan Damai!

70 pendidik, akademisi & aktivis, makili luwih saka 33 identitas lan afiliasi negara sing beda-beda, kumpul ing Institut Internasional Perdamaian Internasional ing Nicosia, Siprus wiwit tanggal 2019-21 Juli 28. Minangka tumindak solidaritas karo pendidik perdamaian saka saindenging jagad, peserta ngumumake manawa ora ana katentreman tanpa pendhidhikan perdamaian. [terus maca…]