CV

Ngamanake Demokrasi ing Pilihan sing Konflik: Sumberdaya kanggo Pendidik

Sajrone pemilihan sing ora stabil, apa sing bisa ditindakake kanggo njaga demokrasi lan nglindhungi asil pamilihan umum? Kepiye kita bisa nanggepi rasa wedi, kudeta potensial, upaya intimidasi, lan kekerasan kanthi non-kekerasan? Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian nyusun dhaptar sumber kanggo ndhukung pendhidhik ing upaya mulang babagan wayahe politik saiki, nyiapake siswa kanggo nanggapi ancaman kanthi konstruktif lan tanpa kekerasan, lan nuwuhake demokrasi sing luwih kuat lan mbesuk kanggo mbesuk. [terus maca…]