CV

Napa Pendidikan Perdamaian lan Keadilan Penting ing Papan Ibadah: Proposal Intro lan Kurikulum

Kurikulum iki dimaksudake dening penulis minangka "titik wiwitan ... kanggo wong-wong sing ora duwe pengalaman sinau perdamaian lan keadilan kanggo nggawa cahya lan kawruh menyang panggonan sing ora duwe." Kita pitados bilih cahya lan kawruh dibutuhake ing akeh sektor masyarakat kita. Sanajan ora langsung ditrapake kanggo kabeh setelan, kita ngarep-arep para pendidik bakal migunani kanggo mangerteni konteks Amerika saiki, lan nampa sumbangan babagan masalah konteks sosial lan politik ing negara liya.

Buku Pedoman Pendidikan Perdamaian kanggo Wilayah Great Lakes

Buku Panduan Pendidikan Perdamaian minangka produk saka Proyek Pendidikan Perdamaian Daerah Konferensi Internasional Wilayah Great Lakes (ICGLR) lan ditujokake kanggo para guru, fasilitator, pelatih, lan pendidik sing pengin nggabungake pendidikan perdamaian menyang karya lan kurikulum.

Pesen sing penting kanggo manungsa - saka tawon buruh

Ing animasi singkat iki diprodhuksi dening Metta Center for Nonviolence, ketemu Buzz - tawon buruh sing nerangake carane nonviolence kudu muter peran kritis kanggo ngrampungake krisis iklim kita.

Museum kanggo Perdamaian: Sumber Daya

Museum perdamaian minangka lembaga pendidikan nirlaba sing ningkatake budaya perdamaian kanthi nglumpukake, nampilake lan napsirake materi sing gegandhengan karo perdamaian. Jaringan Musium Internasional kanggo Perdamaian nyedhiyakake sawetara sumber daya sing ana gandhengane karo museum perdamaian, kalebu direktori global, proses konferensi, lan artikel sing ditinjau rekan.

Pambuka 2 Disarmament: Seri video

Seri video # Intro2Disarmament kasusun saka 5 video cendhak sing nerangake kepriye gegaman senjata nyumbang menyang jagad sing luwih aman, luwih tentrem lan berkelanjutan kanthi cara sing gampang dingerteni.

Mbantu siswa nyambung lan mikir babagan taun kasebut

Ngadhepi Sejarah & awake dhewe nyedhiyakake kegiyatan kanggo nuntun siswa nindakake wawancara minangka cara kanggo nggambarake kedadeyan ing taun 2020 lan nyambung ing wektu nalika lelungan lan pakumpulan dibatesi.

Gulung menyang Top