CV

Napa Pendidikan Perdamaian lan Keadilan Penting ing Papan Ibadah: Proposal Intro lan Kurikulum

Kurikulum iki dimaksudake dening penulis minangka "titik wiwitan ... kanggo wong-wong sing ora duwe pengalaman sinau perdamaian lan keadilan kanggo nggawa cahya lan kawruh menyang panggonan sing ora duwe." Kita pitados bilih cahya lan kawruh dibutuhake ing akeh sektor masyarakat kita. Sanajan ora langsung ditrapake kanggo kabeh setelan, kita ngarep-arep para pendidik bakal migunani kanggo mangerteni konteks Amerika saiki, lan nampa sumbangan babagan masalah konteks sosial lan politik ing negara liya.

Napa Pendidikan Perdamaian lan Keadilan Penting ing Papan Ibadah: Proposal Intro lan Kurikulum Read More »

Gulung menyang Top