Laporan Kegiatan

UNESCO Rali Pelatih Guru kanggo Juara Pendidikan Perdamaian lan Nyegah Ekstremisme Kekerasan ing Pendhidhikan Guru

Kamentrian Pendidikan lan Olahraga ing Uganda ngleksanakake Proyek Pendidikan Perdamaian lan Nyegah Ekstremisme Kekerasan kanthi dhukungan saka Institut Pembangunan Kapasitas Internasional UNESCO ing Afrika. Lokakarya sedina dianakake kanggo keterlibatan stakeholder ing Kampala tanggal 29 Juli sing dimaksudake kanggo nuduhake pengalaman babagan pendhidhikan perdamaian lan pencegahan ekstremisme kekerasan ing institusi pelatihan guru sing dipilih ing Uganda.

Ancaman nuklir, keamanan umum lan perlucutan senjata (Selandia Baru)

Ing taun 1986, pamrentah Selandia Baru ngetrapake pedoman Studi Perdamaian kanggo ngenalake pendidikan perdamaian menyang kurikulum sekolah. Taun candhake, parlemen ngadopsi undang-undang sing nglarang senjata nuklir - nguatake kabijakan minangka owah-owahan menyang kebijakan luar negeri adhedhasar keamanan umum. Ing artikel iki, Alyn Ware mengeti ulang tahun 35th saka undang-undang bebas nuklir, nyoroti hubungan antara pendidikan perdamaian lan owah-owahan ing kabijakan keamanan, lan nyaranake tumindak luwih lanjut kanggo pamrentah lan warga Selandia Baru kanggo mbantu ngilangi senjata nuklir sacara global.

Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya

Webinar "Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya" sing diselenggarakake World BEYOND War njelajah panyebab lan akibat perang lan militerisme ing macem-macem setelan, lan nampilake pendekatan inovatif sing digunakake kanggo ndhukung upaya perdamaian antargenerasi sing dipimpin para pemuda ing global, regional. , tingkat nasional, lan lokal.

Gulung menyang Top