Laporan Kegiatan

Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya

Webinar "Perang lan Militarisme: Dialog antargenerasi antarane budaya" sing diselenggarakake World BEYOND War njelajah panyebab lan akibat perang lan militerisme ing macem-macem setelan, lan nampilake pendekatan inovatif sing digunakake kanggo ndhukung upaya perdamaian antargenerasi sing dipimpin para pemuda ing global, regional. , tingkat nasional, lan lokal. [terus maca…]

Laporan Kegiatan

Jaringan Nigeria lan Kampanye Pendidikan Perdamaian kanggo ngatur dialog lintas-generasi ing babagan pendhidhikan

Luwih asring, nom-noman kudu ngupayakake proses nggawe kebijakan ing bidang pendhidhikan, perdamaian, keberlanjutan, lan kewarganegaraan global; dheweke ora dianggep minangka pemangku kepentingan utama. Inisiatif Talking Across Generations on Education (TAGe) ngupayakake kekuwatan para pamuda Nigeria kanthi nggampangake dialog sing ora kendhat ing antarane para nom-noman sing duwe keputusan senior sing berpengalaman lan dhuwur [terus maca…]