Laporan Kegiatan

Jaringan Nigeria lan Kampanye Pendidikan Perdamaian kanggo ngatur dialog lintas-generasi ing babagan pendhidhikan

Luwih asring, nom-noman kudu ngupayakake proses nggawe kebijakan ing bidang pendhidhikan, perdamaian, keberlanjutan, lan kewarganegaraan global; dheweke ora dianggep minangka pemangku kepentingan utama. Inisiatif Talking Across Generations on Education (TAGe) ngupayakake kekuwatan para pamuda Nigeria kanthi nggampangake dialog sing ora kendhat ing antarane para nom-noman sing duwe keputusan senior sing berpengalaman lan dhuwur [terus maca…]

Laporan Kegiatan

Pendhidhikan perdamaian ing sekolah resmi: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake? (rekaman webinar)

Saliyane peneliti lan praktisi pendidikan perdamaian, webinar 27 Januari iki nemokake temuan laporan anyar saka Alert Internasional lan Dewan Inggris, "Pendhidhikan perdamaian ing sekolah formal: Napa penting lan kepiye carane bisa ditindakake?" Laporan kasebut mbahas babagan pendhidhikan perdamaian ing sekolah, pengaruh potensial, lan kepiye bisa diwujudake ing praktik. [terus maca…]