Tandha Tindakan

Stand with the Parents Circle - Families Forum (PCFF): mlebu petisi

PCFF, organisasi gabungan Israel-Palestina luwih saka 600 kulawarga sing wis kelangan anggota kulawarga langsung amarga konflik sing terus-terusan, wis pirang-pirang taun nganakake rapat-rapat dialog kanggo para pemuda lan wong diwasa ing sekolah. Dialog kasebut dipimpin dening rong anggota PCFF, wong Israel lan Palestina, sing nyritakake crita pribadine lan nerangake pilihane kanggo melu dialog tinimbang mbales dendam. Kamentrian Pendidikan Israel bubar nolak aplikasi Parents Circle kanggo terus kerja ing sekolah. Mangga nimbang mlebu petisi sing njaluk Menteri mbalikke keputusane.

Stand with the Parents Circle - Families Forum (PCFF): mlebu petisi Read More »

Panggilan kanggo Nurani babagan Hak Asasi Manungsa Rakyat Afghanistan

Rapat internasional tingkat dhuwur sing penting babagan kahanan ing Afghanistan bubar ditindakake ing Doha. Layang iki ngandhani asil rapat kasebut. Kita njaluk kabeh peserta Kampanye Global kanggo Pendhidhikan Perdamaian kanggo tandha tangan lan dhukungan sampeyan kabeh upaya kanggo nglindhungi hak asasi manungsa wong Afghan. 

Panggilan kanggo Nurani babagan Hak Asasi Manungsa Rakyat Afghanistan Read More »

Undangan kanggo nyetujui Taboo Nuklir: Saka Norma menyang Hukum - Pranyatan Nurani Umum

Ing tanggal 17 November 2022, rapat Pimpinan G20 ing Bali kaget jagad kanthi sarujuk yen "Ancaman panggunaan utawa panggunaan senjata nuklir ora bisa ditampa." Persetujuan iki nggambarake kemungkinan terobosan ing nggabungake norma umum nglawan panggunaan senjata nuklir sing saiki ditampa dening negara senjata nuklir utama. Kanggo ndhukung norma iki lan mbantu ngowahi iki menyang hukum sing ditampa, NoFirstUse Global ngajak sampeyan nyetujui "Tabu Nuklir: Saka Norma menyang Hukum - Pranyatan Nurani Umum."

Undangan kanggo nyetujui Taboo Nuklir: Saka Norma menyang Hukum - Pranyatan Nurani Umum Read More »

Nelpon dhukungan menyang jalur hukum kanggo Ulama Fulbright Afghan ing AS

Nanging maneh, Amerika Serikat gagal netepi kewajiban moral marang wong Afghan. Ing kasus iki, kohort 2022 sarjana Fulbright Afghan. Sawise ngrampungake program akademik ing AS, dheweke, kaya sing kasebut ing surat menyang Departemen Luar Negeri, dikirim ing kene, ing limbo hukum lan ekonomi.

Nelpon dhukungan menyang jalur hukum kanggo Ulama Fulbright Afghan ing AS Read More »

Hak Wanita ora kudu dadi tawar menawar antarane Taliban lan Komunitas Internasional

Nalika kita nerusake seri babagan larangan Taliban babagan pendhidhikan lan pakaryan wanita, penting kanggo pangerten lan tumindak luwih lanjut kanggo ngrungokake langsung saka wanita Afghan sing ngerti paling mbebayani sing ditindakake larangan kasebut; ora mung ing wanita sing kena pengaruh lan kulawargane, nanging ing kabeh negara Afghan. Pernyataan iki saka koalisi organisasi wanita Afghanistan kanthi lengkap nggambarake cilaka kasebut.

Hak Wanita ora kudu dadi tawar menawar antarane Taliban lan Komunitas Internasional Read More »

Siaran Pers sawise Kunjungan Wakil Sekretaris Jenderal PBB lan Direktur Eksekutif Wanita PBB menyang Afghanistan

Kiriman iki, pratelan sing diasilake saka delegasi PBB tingkat dhuwur menyang Afghanistan, minangka bagean saka seri babagan edicts Desember saka Taliban, nglarang wanita mlebu universitas lan kerja ing LSM sing nyedhiyakake layanan penting kanggo wong Afghan.

Siaran Pers sawise Kunjungan Wakil Sekretaris Jenderal PBB lan Direktur Eksekutif Wanita PBB menyang Afghanistan Read More »

Surat mlebu menyang PBB & OIC babagan Hak Asasi Manusia Wanita ing Afghanistan

Mangga nimbang tandha tandha layang iki kanggo nanggepi dampak sing ngrusak saka larangan anyar ing pendidikan tinggi wanita lan karya wanita ing Afghanistan. Agama kanggo Perdamaian lan Pusat Interfaith New York dadi tuan rumah surat iki karo NGO adhedhasar iman lan kamanungsan liyane sadurunge rapat tingkat tinggi antarane Pejabat PBB lan Taliban utawa "Penguasa De Facto."

Surat mlebu menyang PBB & OIC babagan Hak Asasi Manusia Wanita ing Afghanistan Read More »

Gulung menyang Top