Tandha Tindakan

Badai Fiona Nuduhake Kesengsaraan kanggo Puerto Rico Sawise Pelajaran Ora Digatekake Badai Maria

Kita njaluk solidaritas karo kanca-kanca kita ing Puerto Rico, utamane Anita Yudkin lan Ketua UNESCO Pendidikan Perdamaian ing Universitas Puerto Rico, kontributor aktif kanggo Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian. Kita bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan bisa nindakake adaptasi utawa endorsement layang iki lan ngirim menyang wakil Congressional pamilike. 

Surat Terbuka Kapindho kanggo Sekretaris Negara njaluk proses adil kanggo visa kanggo sarjana lan siswa Afghanistan sing beresiko

Iki minangka surat terbuka kaping pindho saka akademisi Amerika menyang Sekretaris Negara sing njaluk langkah-langkah langsung kanggo ngatasi alangan saiki ing proses visa sing ndadekake akeh sarjana Afghan sing beresiko saka universitas AS sing wis diundang. Matur nuwun kanggo sapa wae lan kabeh sing njupuk langkah-langkah kanggo njaluk tumindak kanggo ngatasi masalah kasebut.

Surat mbukak kanggo Anthony Blinken njaluk proses visa sing adil lan efisien kanggo akademisi Afghan sing beresiko

Panjaluk iki saka akademisi Amerika menyang Sekretaris Negara njaluk tumindak kanggo mbusak alangan sing ngalangi proses visa sing efisien lan adil kanggo akademisi Afghan sing beresiko. Kita ngajak kabeh supaya nyebarake surat kasebut liwat jaringan masing-masing lan nyengkuyung wong Amerika supaya ngirim menyang Senator lan Perwakilan.

Senjata Nuklir lan Perang Ukraina: Pranyatan Keprihatinan

Yayasan Perdamaian Umur Nuklir ndhukung panggilan kanggo gerakan masyarakat sipil skala luas kanggo penghapusan nuklir lan ngusulake proposal kanggo nganakake pengadilan masyarakat sipil kanggo ngatasi pelanggaran hukum internasional sing dilanggar dening negara sing duwe nuklir. Kita nyengkuyung para pendidik perdamaian maca deklarasi kanggo ndhukung penyelidikan babagan potensial pengadilan masyarakat sipil.

Pak Guterres tulung menyang Moskow lan Kyiv

Kita ngajak kabeh sing bisa digayuh ngirim panjaluke dhewe menyang Sekretaris Jenderal Guterres supaya pindhah menyang Moskow lan Kyiv kanggo nggawe gencatan senjata langsung lan nerusake diskusi perdamaian serius sing disponsori dening PBB, sing makili wong-wong ing donya sing pengin lan butuh perdamaian.

Njupuk survey 10 menit kanggo mbantu mbentuk kebijakan global sing ndhukung pendidikan perdamaian

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian, kanthi konsultasi karo UNESCO, ndhukung proses review Rekomendasi 1974 babagan Pendidikan kanggo Pemahaman Internasional, Kerjasama lan Perdamaian. Kita banget nyengkuyung partisipasi sampeyan ing survey iki, minangka kesempatan sing penting kanggo nyumbang swara menyang kebijakan global sing ndhukung pendidikan perdamaian. Tenggat wektu kanggo nanggapi yaiku 1 Maret.

Wanita Afghanistan Nelpon Wanita Amerika kanggo Solidaritas

Surat terbuka saka wanita profesional liyane, administrator universitas Afghanistan kudu nantang kabeh wanita Amerika kanggo ngadhepi konsekuensi saka ditinggalake wong-wong sing paling siyap nuntun Afghanistan menyang anggota konstruktif ing komunitas donya: wanita sing duwe pendidikan lan mandhiri sing tanggung jawab kanggo entuk bathi kesetaraan sosial saiki diinjak-injak karo Taliban. Kanthi pitulung saka Kantor Gedung Putih sing ditanggepi masalah jender, surat asli sing ora diatasi sing ditujukan kanggo Wakil Presiden Kamala Harris wis dikirim menyang kantor Wakil Presiden. Muga-muga uga bakal diwaca lan dibahas ing kursus studi perdamaian lan pendhidhikan perdamaian kanggo menehi swara kanggo wanita sing ora bisa ditemokake ing Afghanistan kanthi kahanan sing padha karo panulis, sawetara sing dikarepake bisa nemokake papan ing kampus lan universitas.

Masyarakat Sipil Bakal Terus Advokasi kanggo Afghanistan

Nalika tanggal 30 Agustus Dewan Keamanan PBB ngumumake marang Taliban manawa dheweke bakal terus sinau lan aktif terlibat ing kahanan hak asasi manungsa ing Afghanistan, nuwuhake tantangan kanggo masarakat sipil kanggo terus lan nambah tumindak kanggo nyengkuyung tujuane manungsa kasebut. keamanan wong Afghanistan.

Gulung menyang Top