Tandha Tindakan

Pak Guterres tulung menyang Moskow lan Kyiv

Kita ngajak kabeh sing bisa digayuh ngirim panjaluke dhewe menyang Sekretaris Jenderal Guterres supaya pindhah menyang Moskow lan Kyiv kanggo nggawe gencatan senjata langsung lan nerusake diskusi perdamaian serius sing disponsori dening PBB, sing makili wong-wong ing donya sing pengin lan butuh perdamaian. [terus maca…]

Tandha Tindakan

Njupuk survey 10 menit kanggo mbantu mbentuk kebijakan global sing ndhukung pendidikan perdamaian

Kampanye Global kanggo Pendidikan Perdamaian, kanthi konsultasi karo UNESCO, ndhukung proses review Rekomendasi 1974 babagan Pendidikan kanggo Pemahaman Internasional, Kerjasama lan Perdamaian. Kita banget nyengkuyung partisipasi sampeyan ing survey iki, minangka kesempatan sing penting kanggo nyumbang swara menyang kebijakan global sing ndhukung pendidikan perdamaian. Tenggat wektu kanggo nanggapi yaiku 1 Maret. [terus maca…]

Tandha Tindakan

Wanita Afghanistan Nelpon Wanita Amerika kanggo Solidaritas

Surat terbuka saka wanita profesional liyane, administrator universitas Afghanistan kudu nantang kabeh wanita Amerika kanggo ngadhepi konsekuensi saka ditinggalake wong-wong sing paling siyap nuntun Afghanistan menyang anggota konstruktif ing komunitas donya: wanita sing duwe pendidikan lan mandhiri sing tanggung jawab kanggo entuk bathi kesetaraan sosial saiki diinjak-injak karo Taliban. Kanthi pitulung saka Kantor Gedung Putih sing ditanggepi masalah jender, surat asli sing ora diatasi sing ditujukan kanggo Wakil Presiden Kamala Harris wis dikirim menyang kantor Wakil Presiden. Muga-muga uga bakal diwaca lan dibahas ing kursus studi perdamaian lan pendhidhikan perdamaian kanggo menehi swara kanggo wanita sing ora bisa ditemokake ing Afghanistan kanthi kahanan sing padha karo panulis, sawetara sing dikarepake bisa nemokake papan ing kampus lan universitas. [terus maca…]