Tandha Tindakan

Wanita Afghanistan Nelpon Wanita Amerika kanggo Solidaritas

Surat terbuka saka wanita profesional liyane, administrator universitas Afghanistan kudu nantang kabeh wanita Amerika kanggo ngadhepi konsekuensi saka ditinggalake wong-wong sing paling siyap nuntun Afghanistan menyang anggota konstruktif ing komunitas donya: wanita sing duwe pendidikan lan mandhiri sing tanggung jawab kanggo entuk bathi kesetaraan sosial saiki diinjak-injak karo Taliban. Kanthi pitulung saka Kantor Gedung Putih sing ditanggepi masalah jender, surat asli sing ora diatasi sing ditujukan kanggo Wakil Presiden Kamala Harris wis dikirim menyang kantor Wakil Presiden. Muga-muga uga bakal diwaca lan dibahas ing kursus studi perdamaian lan pendhidhikan perdamaian kanggo menehi swara kanggo wanita sing ora bisa ditemokake ing Afghanistan kanthi kahanan sing padha karo panulis, sawetara sing dikarepake bisa nemokake papan ing kampus lan universitas. [terus maca…]

Warta & Sorotan

PBB Ndhukung Pranyata Dina Pendhidhikan Perdamaian Global

Duta Besar Anwarul K. Chowdhury, mantan Sekretaris Jenderal lan Wakil Tinggi PBB lan Pendiri Gerakan Global kanggo Budaya Perdamaian, pidato ing Konferensi Tahunan Pendhidhikan Perdamaian Tahunan Pertama sing diatur kanthi nyata dening Yayasan Unity lan Jaringan Pendidikan Perdamaian. Penyelenggara konferensi ndhukung agenda kanggo nggawe "Dina Pendhidhikan Perdamaian Global." [terus maca…]