Nelpon Babagan Buku: Memulang Perdamaian liwat Eliminasi Kekerasan

Babagan Buku

Latar mburi: Buku iki, Pengajaran Perdamaian Melalui Penghapusan Kekerasan, bertujuan supaya kemajuan perdamaian ing sekolah lan sekitar sekolah kanthi promosi pedagogi perdamaian lan non-kekerasan. Iki kanggo pendhidhik (instruktur pendidikan formal lan non-formal kabeh tingkatan), siswa pascasarjana jurusan pendidikan, siswa studi perdamaian, pembuat kebijakan pendhidhikan, kulawarga sing mulang anak-anake, uga sing riset kekerasan ing lan pendhidhikan kanggo perdamaian. Buku kasebut bakal nyengkuyung analisis penurunan tentrem ing konteks instruksi lan ngatasi komponen kurikuler kayata agama, budaya, jenis kelamin, ras, kewarganegaraan, lan ideologi nalika nyedhiyakake teknik kanggo ngilangi kekerasan. Kanthi menehi alat pedagogis perdamaian lan non-kekerasan, buku iki bakal nglengkapi para pendidik kanthi sesanti lan metode kanggo nggawe perdamaian sajrone tantangan uga ana tantangan kaya COVID 19. Iki bakal menehi pemahaman teoritis babagan kedadeyan kekerasan ing aspek 'normal' ing sekolah lan tawaran. Piranti lan praktik pribumi utawa lokal khusus konteks kanggo pendhidhik babagan kekerasan langsung, struktural, lan budaya.

PANUTUP TOPIK (tentatif):

Bagean I: Pitakon Tumindak Kekerasan ing Sekolah lan Situs Pendidikan liyane
Bagean II: Praktik Pendhidhikan Lokal / Pribumi babagan Kekerasan lan Perdamaian
Bagean III: Piranti lan Teknik Pedagogi kanggo mulang perdamaian ing macem-macem konteks

KLASIFIKASI ARTIKEL: Bab-bab buku kasebut bakal kalebu 6,000-8,000 tembung sing kalebu referensi lan lampiran (tabel, gambar, utawa foto) sing ditampilake ing format APA 7 Edition (https://apastyle.apa.org/productions/publication-manual-7th-edition ). Bab kasebut bakal ngemot teori lan perspektif pendhidhikan perdamaian saka lensa pribumi utawa spesifik konteks '. Iki bakal kalebu studi kasus refleksif babagan instruksi berorientasi perdamaian sing nampilake alat pedagogis kayata rencana pelajaran, garis isi, ilustrasi, crita, lan conto kegiatan piwulang, uga data kualitatif. Para editor kepengin nyakup ilmu lan instruksi pribumi sing ditrapake sing ningkatake perdamaian lan non-kekerasan ing pendhidhikan. Ora ana ongkos kirim utawa ditampa kanggo naskah sing dikirim menyang publikasi buku iki.

PROSEDUR SUBMISI: Ing tanggal 15 November 2021, panulis bisa ngirim abstrak sing wuta saka 500-700 tembung sing nerangake kontribusi bab kanggo pendhidhikan perdamaian, kanthi perspektif teoretis lan filosofis, uga kasus instruksi lan metodologi sing jelas ing makalah riset. Saliyane abstrak, usulan bab uga kalebu ngirim dokumen kapisah karo bio penulis lan informasi kontak lengkap. Kabeh bab sing diajukake bakal ditinjau maneh karo peer blind. Penulis abstrak sing ditampa bakal dikabari tanggal 15 Desember 2021. Bab-bab lengkap bakal diajukake tanggal 1 April 2022. Tujuane yaiku ngirim kabeh buku menyang penerbit ing wulan Januari 2023.

Kabeh pitakon lan usulan bab bakal dikirim ing email kanthi judhul Bab Proposal: Memulang Perdamaian… kanggo [email dilindhungi] lan [email dilindhungi]

Panganggit / Editor: Raj Kumar Dhungana, Candice C. Carter lan panganggit sing menehi kontribusi

Matur nuwun kanggo maca, nimbang, lan ngirim pesen babagan proposal babagan proposal iki.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...