Telpon Aplikasi: Pimpinan Transformatif Damai lan Keadilan

Apa sampeyan dadi pemimpin sing lagi ngatasi masalah perdamaian lan keadilan? Gabung karo pimpinan Transformatif Perdamaian lan Kehakiman kelas siji!

Kita seneng banget ngenalake iki paseduluran unik sing ngenali lan nggedhekake katrampilan lan visi para pimpinan perdamaian lan keadilan sing lagi maju. Dianakaké dening Konsorsium Program Perdamaian Amerika Utara lan disponsori dening Program Studi Perdamaian lan Keadilan College Gettysburg, lan Pusat Kepemimpinan Garthwait ing Gettysburg College, persekutuan iki minangka sing pertama. Kabeh siswa sarjana (saka Kanada, AS, lan Meksiko) paling ora ana siji taun akademik ing pendhidhikan, sawise rampung beasiswa, layak dilamar.

Klik ing kene kanggo ndhaptar tanggal 15 September 2021!

Fellowship sing dipilih bakal diajak menyang Gettysburg College sajrone seminggu program intensif sing dirancang kanggo ngembangake katrampilan kepemimpinan ing bidang perdamaian lan keadilan. Wiwit tanggal 8 Januari nganti 14 Januari 2022, para kanca bakal ketemu karo para akademisi lan praktisi kanggo sinau katrampilan nyata lan nggawe proyek pangowahan sosial dhewe. Fellows bakal diarepake ngetrapake proyek dhewe sawise rampung beasiswa kasebut. Kajaba iku, kita bakal ngetutake kelompok iki sajrone telung taun nalika miwiti karier supaya bisa ngetrapake khasiat latihan iki. Fellowship terpilih bakal mbayar kabeh biaya kanggo rawuh ing minggu program ing wulan Januari 2022, kalebu akomodasi, transportasi, lan dhaharan.

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...