Telpon kanggo aplikasi: Cora Weiss Fellowship For Young Women Peacebuilders

The Global Network of Women Peacebuilders (GNWP) seneng ngumumake Cora Weiss Fellowship taunan kaping enem kanggo Peacebuilders Wanita Muda. Dibukak ing 2015, Fellowship nduweni tujuan kanggo ndhukung pangembangan para pembangun perdamaian wanita enom lan mesthekake yen luwih akeh wong enom nuduhake visi Cora kanggo perdamaian sing lestari lan kesetaraan jender minangka bagean sing kuat lan integral saka budaya global kita. Fellowship nyedhiyakake kesempatan lan platform kanggo wanita enom kanggo ningkatake keprihatinan lan prioritas wanita lan bocah-bocah wadon ing negarane ing diskusi kebijakan global ing Markas Besar PBB ing New York City.
Cora Weiss Fellow bakal duwe kesempatan kerja bareng karo GNWP sajrone setaun ing:

  • Advokasi global ing PBB kanggo ningkatake implementasi Resolusi Dewan Keamanan PBB (UNSCR) 1325 babagan Wanita lan Perdamaian lan Keamanan, UNSCR 2250 babagan Pemuda lan Perdamaian lan Keamanan, resolusi sing ndhukung, lan hukum lan kabijakan sing gegandhengan;
  • Implementasine macem-macem program GNWP kalebu nanging ora winates ing Lokalisasi UNSCR 1325, perencanaan aksi nasional ing WPS, lan Pemimpin Wanita Muda kanggo Perdamaian;
  • Riset lan pangembangan materi pelatihan lan advokasi babagan WPS, YPS lan aksi kamanungsan; lan
  • Dhukungan administratif ing kabeh wilayah operasi GNWP.

Taun Fellowship bakal diwiwiti ing Oktober 2022 lan pungkasan ing Oktober 2023. GNWP bakal nutupi tiket pesawat bola-bali saka negara asal menyang New York lan asuransi kesehatan. GNWP uga bakal menehi stipend kanggo Fellow kanggo nutupi kamar lan papan, transportasi lokal, lan biaya pribadi liyane sajrone setahun.

Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku 15 Juli 2022. Kanggo ndeleng aplikasi lengkap kanthi rincian liyane, bukak: https://gnwp.org/fellowship/.

Gabung karo Kampanye & bantu kita #SpreadPeaceEd!
Mangga ngirim kula email:

1 mikir babagan "Telpon kanggo aplikasi: Cora Weiss Fellowship For Young Women Peacebuilders"

Ninggalake Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Gulung menyang Top