California State Polytechnic University golek Shri Shantinath Endowed Chair ing Studi Ahimsa (Studi Nonviolence)

Shri Shantinath Dianugerahi Ketua ing Studi Ahimsa (Studi Nonviolence), Asisten utawa Profesor Madya

Universitas Politeknik Negeri California Pomona: Sekolah Tinggi Sastra, Seni, & Ilmu Sosial: Humaniora/Ilmu Sosial

Lokasi: Pomona
Tanggal Bukak: Oct 19, 2021
deadline: 15 Nov 2021 ing 11:59 Wektu Wétan

klik kene kanggo aplikasi

Universitas Politeknik Negeri California, Pomona ngajak aplikasi kanggo posisi fakultas trek tenure ing Pangkat Asisten utawa Associate Professor ing College of Sastra, Seni, lan Ilmu Sosial kanggo janjian diwiwiti ing taun ajaran 2022-2023. Kandidat sing sukses bakal nyekel Shri Shantinath Endowed Chair ing Ahimsa Studies, dadi Direktur Pusat Ahimsa, uga mulang lan ngupayakake agenda riset sing aktif (ndeleng rincian ing ngisor iki).

Universitas. Cal Poly Pomona minangka salah siji saka rong universitas politeknik ing kampus 23 Universitas Negeri California sistem lan ing antarane 11 institusi kasebut ing saindenging negoro. Wiwit didegake ing 1938, para siswa Cal Poly Pomona melu pendhidhikan pembelajaran pengalaman integratif sing inklusif, relevan, lan menehi nilai perspektif lan pengalaman sing beda-beda. Kanthi macem-macem program gelar ing seni, kamanungsan, ilmu, teknik, lan disiplin profesional, universitas kasebut misuwur kanthi pendekatan sinau lan nindakake. Model Sarjana Guru.

Universitas kasebut misuwur amarga kampus 1,400 hektar sing apik lan bersejarah, sing nate dadi ranch musim dingin saka raja sereal WK Kellogg. Kita ngakoni manawa Cal Poly Pomona manggon ing tlatah lan tanah kelairan wong Tongva lan Tataavium sing dadi penjaga tanah tradisional Tovaangar. Saklawasé 30,000 siswa universitas diwulang lan dibimbing déning luwih saka 1,400 fakultas kampus minangka bagéan saka 54 sarjana muda lan 29 program gelar master, 11 program kredensial lan sertifikat, lan gelar doktor ing kepemimpinan pendidikan.

Highly dianggep antarane institusi peer sawijining, Cal Poly Pomona No.. 2 ing US News lan Report World ranking universitas regional umum ndhuwur ing sisih kulon lan dijenengi No.. 15 Nilai paling College ing bangsa dening Money Magazine. Cal Poly Pomona, Institusi Pelayanan Hispanik lan Institusi Pelayanan Penduduk Kepulauan Pasifik Asia Amerika lan Native American, ngadeg minangka pimpinan nasional ing promosi mobilitas sosial, lan diselehake ing antarane 25 institusi paling dhuwur ing negara kasebut kanthi menehi gelar sarjana kanggo siswa minoritas dening Masalah Pelajar ing Pendidikan Tinggi.

Kriteria Keunggulan Inklusif.  Kita kepengin dadi model universitas politeknik inklusif ing bangsa. Kita duwe komitmen sing kuat kanggo keunggulan inklusif lan pengalaman pendidikan sing nggunakake macem-macem perspektif lan pengalaman sing dibutuhake kanggo sukses lan berkembang ing masyarakat sing maneka warna.

Tenure trek fakultas hires bakal nduduhake komitmen lan cathetan kontribusi liwat piwulang, beasiswa, utawa layanan kanggo kritéria keunggulan inklusif kasebut (minimal loro kudu ditangani ing Pernyataan Sukses Siswa):

  1. Nggabungake nilai-nilai ekuitas lan inklusivitas menyang piwulang, beasiswa lan / utawa kontribusi layanan karo populasi siswa sing beda-beda;
  2. Nggabungake kontribusi lan perjuangan kelompok etnis minoritas sajarah lan komunitas menyang piwulang, karya ilmiah, lan / utawa kontribusi layanan;
  3. Ngadopsi strategi pamulangan sing ndhukung sinau lan sukses siswa saka macem-macem populasi siswa;
  4. Mentor lan melu macem-macem populasi siswa ing aktivitas penemuan, beasiswa, lan kreatif;
  5. Melu siswa ing proyek lan sinau adhedhasar masalah sing ngrampungake kabutuhan komunitas sing beda-beda;
  6. Nduwe kawruh babagan tantangan lan alangan kanggo siswa lan fakultas sing kurang diwakili ing disiplin kasebut;
  7. Mentor lan nulungi macem-macem populasi siswa sing kasengsem ngupayakake pendidikan pascasarjana;
  8. Melu ing riset tumindak utawa layanan responsif komunitas kanthi populasi lan komunitas siswa sing beda-beda;
  9. Nduweni pengalaman utawa nduduhake prasetya kanggo ngetrapake aktivitas pembelajaran lan pedagogi pengalaman karo populasi lan komunitas siswa sing beda-beda; lan
  10. Nduwe keahlian utawa nuduhake komitmen kanggo mulang, beasiswa lan / utawa layanan sing nyumbang kanggo akses, keragaman, lan kesempatan sing padha ing pendidikan sing luwih dhuwur.

Universitas: College of Sastra, Seni, lan Ilmu Sosial (CLASS) ndadekke pengalaman langsung sing sregep liwat disiplin ing humaniora, seni pertunjukan, lan ilmu sosial. Minangka jantung lan nyawa saka kampus, misi College iku kanggo cultivate pangembangan intelektual siji, pertimbangan etika, lan sensibilitas estetika kanggo ndhukung kreatif lan kritis pamikiran ing donya dinamis tantangan saingan. Kita minangka komunitas sing maneka warna latar mburi, keahlian, lan pamikiran, setya ningkatake kahanan manungsa lan ningkatake jagad iki. Fakultas, siswa, lan staf kita darmabakti kanggo nggawe lingkungan inklusif ing ngendi kabeh bisa berkembang liwat program College, kegiatan riset, pagelaran kreatif, jangkauan komunitas, lan pengalaman teken. Sinau luwih lengkap babagan College of Letters, Arts, lan Ilmu Sosial lan 11 departemen sing beda ing www.cpp.edu/class.

Pusat Ahimsa: Diadegake ing 2003-04 ing CLASS, Pusat Ahimsa darmabakti kanggo pengajaran lan sinau interdisipliner babagan non-kekerasan lan aplikasi praktis ing macem-macem tingkat: pribadi, interpersonal, sosial, nasional, lan internasional. Inisiatif pendhidhikan lan penjangkauan Pusat kayata konferensi lan lembaga musim panas kanggo para pendidik K-12 nggampangake pemahaman babagan nonkekerasan minangka pasukan transformasi. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Pusat, bukak:  www.cpp.edu/ahimsacenter

Posisi: College of Letters, Arts, and Social Sciences nggoleki calon saka disiplin apa wae, luwih becik saka Humaniora utawa Ilmu Sosial, sing duwe spesialisasi ing Studi Ahimsa (Studi Nonviolence). Iki bisa dituduhake kanthi fokus piwulang lan riset sing ana gandhengane karo tema kayata:

Sajarah non-kekerasan lan gerakan non-kekerasan global; kepemimpinan ing non-kekerasan lan owah-owahan sosial; etika lan filosofi non-kekerasan; politik gerakan tanpa kekerasan, resolusi konflik tanpa kekerasan, ahimsa ing tradhisi kawicaksanan kayata Jainisme lan Buddhisme; Nonviolence Gandhian lan Kingian; nonviolence lan laku meditative; wanita lan non-kekerasan; nonviolence lan kaadilan restoratif; care, karep, lan nonviolence; gerakan kaadilan sosial anchored ing nonviolence; lan psikologi non-kekerasan.

Kandidat sing sukses bakal nyekel Shri Shantinath Endowed Chair ing Ahimsa Studies lan dadi Direktur Pusat Ahimsa.

Posisi iki nduweni rong peran utama. Minangka fakultas tenure-track, calon kudu nduduhake potensial kanggo excellence ing mulang macem-macem mahasiswa sarjana-badan; kemampuan kanggo mulang kursus inti sing ana (Nonviolence in the Modern World and a capstone seminar in nonviolence); kapentingan lan kemampuan kanggo ngrancang kursus anyar kanggo nguatake Minor ing Studi Nonviolence; lan duwe agenda riset aktif ing sinau nonviolence. Calon uga duwe kesempatan kanggo mulang ing departemen adhedhasar disiplin. Minangka direktur Pusat Ahimsa, para calon kudu nduduhake kemampuan kanggo ngarahake macem-macem kegiatan Pusat sing kalebu nawakake program pangembangan profesional kanggo para pendidik K-12 ing pendhidhikan non-kekerasan, lan ngatur lan nyelenggarakake program umum sing berkualitas kayata ceramah, lokakarya, simposium, lan konferensi sing njelajah relevansi non-kekerasan ing tingkat pribadi, interpersonal, institusi, nasional, utawa internasional. Direktur bakal duwe akses kanggo dana endowmen kanggo ngleksanakake macem-macem kegiatan saka Pusat lan kanggo advance lan enrich Ahimsa Studies.

Posisi kasebut nggawa beban pengajaran 2/2 ing rong taun pisanan, lan 3/3 sabanjure, kanthi kesempatan pengurangan kursus kompetitif tambahan kanggo inovasi kurikulum, riset lan kegiatan ilmiah, lan inisiatif pendanaan ekstramural.

Aplikasi ing tingkat Asisten lan Associate bakal diwenehi pertimbangan lengkap.

Sarat

Kualifikasi Minimal - Peringkat Asisten

  • Ph.D. saka universitas akreditasi luwih apik ing disiplin ilmu kamanungsan utawa ilmu sosial nalika janjian.
  • Disertasi doktoral utawa karya ilmiah substantif liyane kanthi fokus ing non-kekerasan; lan bukti kapentingan sing kuat kanggo ngupayakake riset ilmiah ing studi non-kekerasan.
  • Bukti potensial kanggo mulang kursus inti lan capstone sing ana ing program Studi Nonviolence.
  • Nduduhake komitmen kanggo ngatur program umum kayata ceramah, konferensi, utawa simposium sing ana hubungane karo non-kekerasan.
  • Potensi kanggo nawarake program sing dilabuhake ing non-kekerasan kanggo pangembangan profesional pendidik K-12.
  • Komitmen kanggo mentoring siswa saka kelompok sing kurang diwakili.

Kualifikasi sing disenengi - Peringkat Asisten

  • Kesiapan kanggo ngrancang karya kursus inovatif sing ana gandhengane karo pasinaon non-kekerasan.
  • Siji utawa luwih taun pengalaman ngajar universitas ing wilayah sing gegandhengan karo kekerasan.
  • Bukti produktivitas ilmiah (contone, publikasi, presentasi konferensi, ceramah undangan).
  • Bukti nggarap siswa saka kelompok sing kurang diwakili.
  • Minat sing kuat babagan jangkauan komunitas lan kerja sama karo Dewan Penasihat Pusat.

Kualifikasi Minimal - Pangkat Associate

  • Ph.D. saka universitas terakreditasi luwih becik ing disiplin ilmu kamanungsan utawa ilmu sosial.
  • Paling ora patang taun pengalaman ngajar universitas full-time sing kalebu paling ora rong taun pengalaman ngajar ing kursus sing ana hubungane karo nonkekerasan, lan kesiapan kanggo nawakake kursus inti lan capstone ing Nonviolence Studies Minor.
  • Bukti produktivitas ilmiah (publikasi, presentasi konferensi, ceramah sing diundang, nulis hibah, lan liya-liyane) sing ana gandhengane karo non-kekerasan.
  • Kesiapan kanggo ngatur lan nganakake macem-macem program Pusat Ahimsa kayata ceramah umum, lokakarya, lan konferensi.
  • Nduduhake kemampuan kanggo ngucapake lan nawakake program pangembangan profesional sing relevan ing pendidikan non-kekerasan kanggo para pendidik K-12.
  • Nduduhake komitmen kanggo mentoring siswa saka kelompok sing kurang diwakili.

Kualifikasi Preferred - Associate Rank

  • Bukti pengalaman ing inovasi kurikulum sing ana gandhengane karo Studi Nonviolence.
  • Kemampuan kanggo mbangun jaringan profesional kanggo nggampangake kemajuan Studi Nonviolence.
  • Sawetara pengalaman karo program pangembangan profesional kanggo pendidik K-12.
  • Minat golek dhukungan ekstramural, jangkauan komunitas, kalebu Dewan Penasihat Pusat, kanggo nindakake inisiatif anyar utawa nggedhekake kegiatan terus saka Pusat Ahimsa.
  • Sawetara pengalaman ing mentoring kelompok siswa sing kurang diwakili.

Instructions aplikasi

Posisi mbukak nganti diisi. Wawasan pisanan bakal diwenehake kanggo aplikasi sing wis rampung ditampa dening November 15, 2021. Pengajuan awal dianjurake. Kabeh bahan aplikasi kudu diajukake ing format PDF liwat Interfolio ing http://www.cpp.edu/~faculty-affairs/open-positions/.

Aplikasi sing wis rampung kalebu ing ngisor iki.

  1. Surat panutup sing (a) nuduhake pangkat sing ditrapake calon; (b) nggambarake minat lan pengalaman piwulang lan riset calon ing Studi Nonviolence; (c) ngatasi peran lan tanggung jawab sing diandharake miturut deskripsi jabatan; lan (d) menehi statement saka gol kanggo riset mangsa lan aktivitas profesional.
  2. Formulir aplikasi sing wis rampung kasedhiya ing situs web aplikasi: https://www.cpp.edu/faculty-affairs/documents/acadapplication_feb2017.pdf  
  3. Curriculum vitae sing nyakup kabeh unsur sing ditemtokake ing formulir aplikasi, nyathet kualifikasi profesional, prestasi, lan pengalaman sing cocog karo posisi iki, lan kalebu jeneng, judhul, alamat, alamat email, lan nomer telpon saka paling ora limang wong sing bisa ngomong. kanggo potensial calon kanggo sukses ing posisi iki.
  4. Telung surat referensi anyar ing kop surat ditandatangani lan tanggal sajrone rong taun kepungkur.
  5. Pernyataan Sukses Siswa sing nuduhake komitmen lan kontribusi calon kanggo paling ora rong kritéria keunggulan inklusif sing kadhaptar ing ndhuwur liwat cathetan piwulang, riset, lan / utawa layanan calon (maksimal rong kaca).
  6. Transkrip ora resmi sing nuduhake gelar paling dhuwur saka institusi pendidikan sing akreditasi. Finalis bakal diwajibake ngirim transkrip resmi.
  7. Silabus conto lan ringkesan evaluasi pamulangan pungkasan (yen kasedhiya).

Kanggo informasi luwih lengkap utawa klarifikasi, hubungi Dr. Tara Sethia, Panelusuran Ketua Panitia liwat ing [email dilindhungi]

Dadi pisanan komentar

Nggabungake diskusi ...